TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Bar Rescue
In Atlanta helpt Jon een eigenares door haar bar te redden en haar personeel te managen.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Blood & Treasure
Violet verrast Danny, Kate en Lexi in Aidan's appartement. De vier brengen de teruggevonden rol naar Praag waar Danny's contactpersoon hem voor hen vertaalt. Simon wordt Khan's tweede man.
«
»
08:55 Bar Rescue
In Atlanta helpt Jon een eigenares door haar bar te redden en haar personeel te managen.
«
»
09:35 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de dood van een luitenant, waar in eerste instantei gedacht werd aan zelfmoord. Uit nieuw bewijs blijkt dat het ook om moord kan gaan.
«
»
10:15 Seal Team
Jason moet stoppen als leider om zich te focussen op zijn kinderen na de begrafenis van Alana. Zijn collega Adam Seaver neemt zijn plaats over. Ray komt bij het team zoals Jason gevraagd heeft en Ray wordt gestationeerd in Mumbai.
«
»
10:55 Pawn Stars
Wanneer het zwaard van een generaal uit de Burgeroorlog binnenkomt, gaat Rick dan voor de zege of mist hij scherpte? Een stel speelgoedrobotjes uit de jaren 60 vliegen naar binnen. Is Chum in de wolken of is z'n bod buitenaards laag?
«
»
11:15 Pawn Stars
Maakt Rick een klapper als een kanon met een zonnewijzer in de winkel explodeert of loopt het met een sisser af? Een gesigneerde helm uit de Hollywood-flop Heaven's Gate wordt de winkel binnengebracht. Zal Rick een stoer bod doen of laf afdruipen?
«
»
11:45 Big Timber
De concessie van Kevin ligt nog steeds onder de sneeuw. In zijn wanhoop om rood cederhout te verkopen, zoekt hij naar creatieve manieren om de zagerij te bevoorraden.
«
»
12:35 Cops
Agenten zijn bezorgd wanneer een vluchtende man een spoor van illegale voorwerpen achterlaat. Een jonge vrouw gaat onverstandig om met een vreemde man. Een paar goed geplaatste beveiligingscamera's helpen een man zijn gestolen fiets te vinden.
«
»
13:05 Cops
Een man rijdt een gestolen motor met hoge snelheid door het verkeer terwijl hij de politie probeert te ontwijken. Agenten onderzoeken de nasleep van een gewelddadige ruzie. Een vader en moeder ontkennen dat hun gewoonten hun kind kunnen beïnvloeden.
«
»
13:35 Bar Rescue
Jon gaat naar Tampa in Florida om een ondernemer te redden die te maken heeft gehad met persoonlijk verlies en gezondheidsproblemen. Hij probeert nu wanhopig in zijn eentje zijn bar draaiende te houden.
«
»
14:25 Bull
Bull vertegenwoordigt Hank Alston, een agent die kinderen terughaalt en beschuldigd wordt van fraude omdat hij geen gedocumenteerd bewijs heeft van zijn geheime werk. Izzy wil dat Benny overweegt het op te nemen tegen zijn tegenstander.
«
»
15:20 Seal Team
Jason moet stoppen als leider om zich te focussen op zijn kinderen na de begrafenis van Alana. Zijn collega Adam Seaver neemt zijn plaats over. Ray komt bij het team zoals Jason gevraagd heeft en Ray wordt gestationeerd in Mumbai.
«
»
16:20 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een 19e-eeuwse paardenslee aangeboden. Dan brengt iemand een J.H. Rector-geweer in het pandjeshuis. Corey krijgt ongepubliceerde kerstkunst van Mad tijdschriften binnen. Een kersttrommel uit WOI pakt zichzelf later uit.
«
»
16:45 Pawn Stars
De Pawn Stars bekijken een paardenrennenspel. Een klant brengt stripversie uit de jaren '40 van Moby Dick. Daarna een dollar gesigneerd door Walt Disney en Ronald Reagan. En een envelop-verzegelaar uit 1910.
«
»
17:15 Big Timber
Kevins houtconcessie is nog steeds onbereikbaar en dus besluit hij nog meer bomen uit de oceaan te halen. Sarah verrast Kevin met een zeer brave jongen.
«
»
18:15 UEFA Europa en Conference League
Liveverslag van de wedstrijd tussen Fenerbahçe en Union in de UEFA Europa League.
«
»
21:05 Lara Croft: Tomb Raider
De aantrekkelijke avonturier Lara Croft moet een magisch voorwerp terug zien te vinden voordat het in handen valt van de Illuminati, een geheim gezelschap dat uit is op het overheersen van de wereld.
«
»
23:00 De Spor
Acteur en televisiemaker Rik Verheye en ondernemer Sam Kerkhofs hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalcub gekocht: Sporting Hasselt, bij de Limburgse fans beter bekend als 'De Spor'.
«
»
23:20 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
01:15 Seal Team
Het Bravo-team gaat naar Mumbai om een Amerikaanse ambtenaar van buitenlandse zaken te redden wanneer deze gegijzeld wordt door extremisten. Jason past zijn opvoedingsstijl aan als hij probeert om een klik te vinden met zijn kinderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers