TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP DoktersVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Replicas
Nadat hij zijn gezin verliest in een auto-ongeluk, probeert briljante neurowetenschapper Will hen terug tot leven te brengen door ze te klonen. Hij krijgt hierdoor zowel een door de overheid gecontroleerde laboratorium als de politie tegen zich.
«
»
02:40 Running Wild With Bear Grylls
Bear neemt de Zwitserse tennislegende Roger Federer mee op een tocht door de Zwitserse Alpen. Federer zal er alles aan moeten doen om de steile rotswanden en besneeuwde vlaktes te bedwingen.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Two and a Half Men
Charlie en Mia plannen hun bruiloft ondanks de fundamentele bezwaren die door hun beiden families geuit worden.
«
»
08:55 Two and a Half Men
Kandi zet Alan op straat, hierdoor wordt hij gedwongen om weer bij Charlie in te trekken. Alan zit bij de pakken neer, maar Charlie denkt wel iemand te weten die hem zou kunnen helpen.
«
»
09:20 NCIS: Los Angeles
Kensi en Deeks gaan undercover in een revalidatiecentrum als respectievelijk voedingsexpert en nieuwe patiŽnt om de dood van een marineofficier te onderzoeken.
«
»
10:00 Absentia
Emily gaat akkoord met het verzoek van Dawkins om eindelijk naar Nick te worden gebracht. Tegelijkertijd maakt ze een slimme zet. Nick blijft ondertussen vechten tegen zijn eigen schuldgevoelens en paranoia.
«
»
10:45 Wipeout
Toneelspelers, hockeyspelers en hulpverleners nemen het op tegen het epische 'Wipeout'-parcours en maken kans op de hoofdprijs van 25.000 dollar.
«
»
11:25 Bar Rescue
Een stel op de rand van faillissement strijdt met hun koppige, luie zoon die de familiezaak om zeep dreigt te helpen. John probeert de zoon zover te krijgen dat hij zijn handen uit de mouwen gaat steken.
«
»
12:05 Pawn Stars
Chum ontmoet een verkoper die een gigantische verzameling figuurtjes uit 'The Simpsons' heeft. Corey bekijkt een oude machine die speelkaarten kan schudden. Een verkoper pronkt met een originele exemplaar van 'Ben Hur'.
«
»
12:55 Heavy Rescue: 401
Een tragische botsing tussen twee vrachtwagens zorgt voor chaos bij Bear en de crew van Ross'. Nate en Andrew moeten improviseren wanneer een lading hout terecht komt op de snelweg en het verkeer vaststaat tot aan Quebec.
«
»
13:45 Nightwatch
Mark en Austin weten niet meteen wat ze aan moeten met een man die herhaaldelijk werd gestoken, maar weigert verzorgd te worden. De achtervolging van Jerry en Pierre gaat te voet verder wanneer de gewapende verdachte zijn voertuig achterlaat.
«
»
14:35 Wipeout
De cast van 'Suicide Squad' en regisseur van de film, James Cunn, strijden op de hindernisbaan. Ze nemen het op tegen andere teams en strijden voor het prijzengeld van 25.000 dollar.
«
»
15:25 Absentia
Emily gaat akkoord met het verzoek van Dawkins om eindelijk naar Nick te worden gebracht. Tegelijkertijd maakt ze een slimme zet. Nick blijft ondertussen vechten tegen zijn eigen schuldgevoelens en paranoia.
«
»
16:15 Lock Up
In de premiŤre van deze serie over het leven in de Sedgwick County gevangenis in Wichita valt een gevangene een andere gevangene aan, en heeft een advocaat te weinig tijd om aan de verdediging van zijn cliŽnt te werken.
«
»
17:10 Bar Rescue
Jon schiet een bareigenaar te hulp die z'n passie voor het beroemde poppodium moet terugvinden.
«
»
18:00 Pawn Stars: Best Of
Er komt een man binnen met een Colt .45 waarvan hij beweert dat die is gebruikt om Jesse James te doden. Een antieke gereedschapskist voor professionele gokkers. Een visitekaartje van de beruchte revolverheld John Wesley Hardin.
«
»
18:45 Heavy Rescue: 401
Sonny zoekt een korte route door de stad als een op hol geslagen busje door een muur heen knalt enop het pad van een vrachtwagen op snelheid terechtkomt. De crew van Herb's moet haast maken voor een lading medicijnen bevriest.
«
»
19:40 Nightwatch
De K-9-eenheid helpt Robb en Bethany bij het vangen van een verdachte. Brandweerlieden Rush en Rutledge proberen een man met hartproblemen te overtuigen het ziekenhuis te bezoeken. Nadat een auto van een brug is gereden, is de chauffeur spoorloos.
«
»
20:35 Blue Bloods
Jamie en zijn nieuwe inlichtingenteamofficier infiltreren in een hightech autosmokkelbende. Frank neemt het op tegen de vervoerschef van de stad vanwege een programma waarbij agenten tijdens het werk gewond raken.
«
»
21:25 Blue Bloods
Het onderzoek van Danny en Baez naar de dood van een schaker wordt bemoeilijkt door inmenging van de zoon van het slachtoffer. Jamie probeert het goed te maken met een man die hij als jonge officier heeft opgesloten.
«
»
22:15 Blue Bloods
Danny herenigt zich met Mickey Patrick, zijn jeugdvriend en tevens voormalig crimineel, die hem om hulp vraagt bij het vinden van zijn vermiste verloofde. Anthony verrast Erin met een laatste geheime surveillance.
«
»
23:15 Hawaii Five-0
Wanneer de vriendin van Adam Tamiko recht voor hem wordt gekidnapt, sluit hij Five-O uit en overtreedt hij alle regels om haar terug te krijgen.
«
»
00:10 Absentia
Nick wordt nog steeds gemarteld door zijn ontvoerders, maar weet uiteindelijk te ontsnappen. Cal en Emily willen proberen te redden en onderweg dichterbij komen. Dan vinden ze aanwijzingen over zijn ontvoering.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jaarlijks lopen er bij de politie in Groot-BrittanniŽ duizenden meldingen binnen over kindermisbruik. Heel vaak speelt het misbruik zich af binnen de familiekring. De slachtoffers, veelal jonge kinderen, zijn getekend voor het leven. Bij Natasha (28) begon het misbruik toen ze amper vier jaar oud was. En ook Maya (35) werd aangerand door haar eigen vader. Hij filmde ook alles en noteerde elk detail zorgvuldig in een dagboek. Maya daagde haar vader voor de rechtbank, waarna hij werd veroordeeld voor een celstraf van tien jaar. Schokkende verhalen waar de meeste slachtoffers niet mee naar buiten durven te komen. De vrouwen in deze documentaire vonden de moed om er openlijk over te praten in de hoop zo andere slachtoffers te kunnen helpen.

'My Dad the Paedophile', om 20.35 uur op Play Crime.

Dossiers