TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
MichaŽl Joossens en Jarne Rediers overlopen het belangrijkste en meest relevante nieuws. Van de laatste nieuwe TikTok-trend tot het nieuwste nummer dat je moet gehoord hebben en de actua die je nodig hebt om te kunnen mee praten in de koffiehoek.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 DC's Legends of Tomorrow
Door de ontdekking van een nieuwe Encore, raken Sara, Rory en Ava verzeild op een schoolreŁnie, waar ze een seriemoordenaar moeten tegenhouden die van het heugelijk feest een grote slachtpartij wil maken.
«
»
12:20 Storage Wars
Ivy brengt zijn zoon naar Moreno Valley, waar altijd goede dingen gebeuren. Hij vertrekt met bijzondere jojo's. Rene en Casey ontdekken dat hun schoenen vooral 'air' en niet zo zeer 'Jordan' zijn.
«
»
12:45 Storage Wars
Darrell luistert naar zijn gevoel voor sport en dat loont. Ivy en Ivy worden afgeleid door een lokaas, maar slagen er uiteindelijk in om de rekeningen te vinden. Brandi probeert Danielle een lesje te leren over de ware betekenis van afval.
«
»
13:05 Pawn Stars
Een hovercraft zoeft de winkel binnen, Corey bekijkt een set van The Beatles bobble-heads uit 1960, een nieuw arcadespel wordt door de winkel gekocht, en Rick laat de jongens het spel aansluiten.
«
»
13:30 Pawn Stars
De onderhandelingen zijn moeilijk voor een eerste editie van 'Twintigduizend mijlen onder zee', een Ford roadster uit 1932 en een waardevolle Les Paul gitaar.
«
»
13:55 Highway Thru Hell
Jamie Davis reist door Noord-Amerika om te kijken naar de geschiedenis van zware reddingsacties: van de eerste sleepwagen tot de nieuwste technologie. Zijn favoriete klassiek, de 'Mighty Mo', komt als het ware tot leven.
«
»
14:45 Nightwatch
De eerstehulpverleners komen verschillende situaties tegen, waaronder een slachtoffer van een schotwond, een overdosis drugs, een melding van een wurging en een huisfeest dat uit de hand dreigt te lopen.
«
»
15:35 DC's Legends of Tomorrow
Door de ontdekking van een nieuwe Encore, raken Sara, Rory en Ava verzeild op een schoolreŁnie, waar ze een seriemoordenaar moeten tegenhouden die van het heugelijk feest een grote slachtpartij wil maken.
«
»
16:25 Running Wild With Bear Grylls
De voor een Oscar genomineerde actrice Kate Hudson gaat met Bear op reis door een verraderlijk gebergte in ItaliŽ. Kate deelt details over haar unieke opvoeding.
«
»
17:10 Storage Wars
Verscholen in zijn opslagruimte komen Barry Weiss en Kenny samen met Brandi en de Dotsons om oude tijden te herbeleven. Hij vertelt waar hij zoal mee bezig is geweest terwijl hij plant om terug te gaan naar de wereld van de veilingen.
«
»
17:35 Storage Wars
Barry en Kenny verwelkomen Rene en Casey om het te hebben over geluk versus ervaring als het over opslagruimtes kopen gaat. Darrell komt langs en doet verslag van de status van zijn enorme olieverfschilderij aankoop.
«
»
18:00 Pawn Stars
Iemand brengt een prent binnen die van Renaissance-meester RafaŽl moet zijn. Het is vermoedelijk een van de meest kostbaarste stukken die de Harrisons ooit in handen hebben gehad. Corey onderzoekt een Ibanez gitaar uit de jaren '70.
«
»
18:25 Pawn Stars
Een gesigneerd exemplaar van een in beperkte oplage uitgegeven Seven Years in Tibet. Corey en Chumlee maken zich vrolijk over een Three Stooges promotieprojector. En Chum zoekt naar manieren om het begin van de week op te fleuren.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Terwijl de reddingshelden van British Columbia zich klaarmaken voor een nieuwe winter, blikken Jamie, Al, Jason en Ken samen terug op elkaars bergingen en kijken ze vooruit naar het nieuwe seizoen.
«
»
19:45 Nightwatch
Werknemers hebben moeite met het combineren van het gezinsleven met het eindeloze drama van het werk. De dienst omvat een bloedig auto-ongeluk, een grote brand in een appartement en meerdere slachtoffers die moeite hebben met ademen.
«
»
20:35 Blue Bloods
Danny ontdekt dat zijn neef undercover heeft gewerkt binnen een wapenhandelorganisatie voor de ATF en dat zijn dekmantel wel eens verraden kan worden. De Reagans willen voorkomen dat hij ook vermoord wordt.
«
»
21:30 Blue Bloods
Danny benadert een helderziende vanwege de moord op een jongen. Frank ligt in de clinch met de burgemeester over hoe de stad het beste beschermd kan worden tegen misdaad na een schietpartij. En Erin onderzoekt een zaak die al tientallen jaren speelt.
«
»
22:20 Blue Bloods
De spanning escaleert tussen Frank en burgemeester Chase nadat Frank een publieke arrestatie verricht die viral gaat. Danny en Baez onderzoeken een bende-aanval die een onverwachte wending neemt.
«
»
23:15 Hawaii Five-0
McGarretts zus wordt gearresteerd wegens grootschalige diamantsmokkel. McGarrett roept de hulp in van een ex-gevangene om haar vrij te krijgen.
«
»
00:05 DC's Legends of Tomorrow
Wanneer Sara wordt weggeroepen, komt het team onder leiding te staan van Ava, die graag van de gelegenheid gebruik wil maken om indruk te maken op haar collega's. Ze reizen af naar de Franse Revolutie in de jacht op een nieuwe Encore.
«
»
01:00 Ultimate Tag
De kandidaten moeten sterk genoeg zijn om uit de handen van de tikkers te blijven.
«
»
01:40 Nightwatch
Werknemers hebben moeite met het combineren van het gezinsleven met het eindeloze drama van het werk. De dienst omvat een bloedig auto-ongeluk, een grote brand in een appartement en meerdere slachtoffers die moeite hebben met ademen.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers