TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:25 CSI: NY
Het team onderzoekt de dood van Ali Rand, een vrouw die een valse verklaring had afgelegd tegen serieverkrachter John Curtis.
«
»
11:10 Highway Thru Hell Canada
De Coquihalla is een van de meest verraderlijke grote snelwegen ter wereld. De autobaan loopt door de steile bergpassen van Brits-Columbia en wordt vaak geteisterd door barre weersomstandigheden.
«
»
11:50 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf werkt in strenge winters keihard om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
12:30 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf werkt in strenge winters keihard om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
13:30 Highway Thru Hell Canada
Het sneeuwt hard in de Donnerpas. Sam probeert een pick-up omhoog te hijsen die van de weg is gegleden en zich in een boom heeft geboord.
«
»
14:30 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef. Ze worden met bijna onmogelijke situaties geconfronteerd, maar het is hun taak om de snelwegen open te houden.
«
»
15:25 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
15:55 Storage Wars
Vier professionele kopers en hun teams kopen opslagboxen op in de hoop op verborgen schatten. Ze treffen van alles aan. Soms betalen ze nog geen tientje voor voorwerpen die miljoenen waard zijn.
«
»
16:25 Storage Wars
De kopers gaan naar El Monte in Californië, waar ze de strijd aangaan met de lokale concurrentie. Darrell en Brandon tikken een antieke buit op de kop.
«
»
16:55 Storage Wars
De kopers krijgen te maken met een verrassende bezoeker uit Texas op op een veiling in Upland. Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om veel geld te verdienen met kleine vondsten.
«
»
17:20 Storage Wars
Dan en Laura Dotson zijn verwikkeld in een crisis op leven en dood. Intussen gaan de kopers aan de slag in Hemet. Ivy monstert de concurrentie. Brandi heeft het moeilijk om Jarrod gefocust te houden.
«
»
17:50 Storage Wars
De kopers zijn terug in Moreno Valley, waar Darrell en Brandon de zoete smaak van succes proeven. Mary Padian is op zoek naar liefde... en mooie items.
«
»
18:20 Storage Wars
Ivy verdient geld op een veiling in Montclair. Darrell vindt een item dat hem naar nieuwe hoogten zal brengen. Brandi maakt zich zorgen dat een kater de koop van Jarrod in gevaar zal brengen.
«
»
18:50 Storage Wars
Iedereen is geschokt om te zien hoe Dave Hester vol wraaklust terugkeert naar de veilingen.
«
»
19:20 Storage Wars
Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om Dave hen niet te laten afleiden van een goede vangst. Darrell wil meer te weten komen over de ongrijpbare Mogul.
«
»
19:45 Storage Wars
Darrell en Brandon jagen opnieuw op verborgen schatten op de veiling in West Covina, Californië. Dave doet ondertussen een absolute topvondst.
«
»
20:20 Fist Fight
Een leraar van een middelbare school wordt na schooltijd uitgedaagd voor een gevecht, wanneer de strengste en meest gevreesde leraar van de school wordt ontslagen.
«
»
22:10 Saw 5
Na de dood van seriemoordenaar Jigsaw blijkt hij een leerling te hebben die zijn werk voortzet. Opnieuw krijgen vijf willekeurige vreemdelingen een gruwelijke les over samenwerken.
«
»
00:00 NCIS: New Orleans
Pride wordt tijdens het hardlopen gegrepen door twee gemaskerde mannen die hem bevelen een aantal taken uit te voeren om Wade en zijn vader, Cassius Pride, te redden.
«
»
01:00 NCIS: New Orleans
Pride en het NCIS-team hopen een geheime en dodelijke groep voormalige inlichtingenagenten uit te schakelen en de dood van iemand in hun buurt te wreken.
«
»
01:55 NCIS: New Orleans
Gregorio sluit zich aan bij een vereniging voor militaire vrouwen. Één van de leden werd gecontacteerd door een ex-vriend die op de lijst van meest gezochte criminelen van de FBI staat.
«
»
02:40 America's Top Dog
Spelshow.
«
»
03:25 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers