TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:20 LOOP Play6
«
»
10:30 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
11:25 That '70s Show
Het is Halloween. Eric en zijn vrienden besluiten dat op de gepaste manier te vieren.
«
»
11:55 Friends
Ross helpt Rachel terug aan haar job bij Ralph Lauren. Phoebe ontdekt dat Joeys agente Estelle overleden is. Chandler en Monica doen een verbijsterende ontdekking over het huis naast dat van hen.
«
»
12:20 Friends
Rachel vertrekt morgen naar Parijs. De vrienden organiseren een afscheidsfeestje. Rachel neemt afzonderlijk afscheid van elk van haar vrienden, behalve van Ross.
«
»
12:50 MacGyver
MacGyver helpt samen met Jesse Colton in China een ziekenhuis op te zetten. Daarbij moeten ze het opnemen tegen criminelen.
«
»
13:50 MacGyver
De zus van Murdoc wordt ontvoerd. Samen met MacGyver doet hij er alles aan om de jonge vrous te redden.
«
»
14:50 NCIS
In een poging om terrorist Parsa te kunnen klissen, sporen Gibbs en het NCIS-team een van zijn handlangers op. Ondertussen heeft McGee het emotioneel zwaar na het incident dat hij heeft veroorzaakt.
«
»
15:45 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een havenbeambte. Gibbs ontdekt al snel een link met Benham Parsa. Bishop besluit haar teamgenoten in te lichten over haar vroegere connectie met de terrorist.
«
»
16:45 That '70s Show
Eric en zijn vrienden denken eraan om een weekend naar Vanstock te gaan, een festival voor jongeren die met een minibus rondrijden.
«
»
17:10 Friends
Erica wordt naar het ziekenhuis gebracht om te bevallen. Ross heeft het moeilijk met Rachels vertrek naar Parijs en Joey wil Chandler en Monica een cadeau kopen voor hun nieuwe huis.
«
»
17:45 Friends
Ross en Phoebe gaan Rachel achterna op weg naar de luchthaven, zodat Ross haar nog kan vertellen wat hij voor haar voelt.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Wanneer Alan het uitmaakt met hun sociaal werkster, maakt Walden zich zorgen over de adoptie van Louis.
«
»
18:40 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
19:35 Storage Wars
Brandi laat Danielle het voortouw nemen bij een aankoop in Santa Ana. Rene besluit een gokje te wagen en koopt een bijzondere vondst. Ivy ontdekt dat zijn aanwinst alles kan veranderen.
«
»
20:05 Storage Wars
Brandi gaat naar Riverside om voor afleiding te zorgen, met succes. Rene neemt te veel hooi op zijn vork, maar komt toch met een flinke buit thuis.
«
»
20:35 The Blacklist
In een reeks flashbacks haalt Donald Ressler herinneringen op aan zijn daden in de nasleep van Elizabeth Keens overlijden.
«
»
21:30 The Blacklist
De dood van een professionele tennisspeler leidt het team naar een dokter die mogelijk wedstrijden beïnvloedt voor een gokbedrijf. Red wil het fijne weten van Dembe's verraad.
«
»
22:20 The Blacklist
Een reeks aanslagen op Reds vertrouwelingen brengt Dembe in groot gevaar. Het zet hem aan tot reflectie over de gebeurtenissen die hebben geleid tot zijn toetrede tot de FBI.
«
»
23:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Op een begraafplaats wordt bij het graf van voormalig CSI-medewerker Warrick Brown het lichaam van dominee Rick Renken gevonden.
«
»
00:25 Supernatural
Sam en Dean staan voor hun laatste avontuur. Ze nemen het op tegen God zelf.
«
»
01:25 MacGyver
Murdoch ontvoert de vriendin van Mac. Zo wil hij hem dwingen om hem te helpen zijn zoon te redden.
«
»
02:25 MacGyver
MacGyver helpt samen met Jesse Colton in China een ziekenhuis op te zetten. Daarbij moeten ze het opnemen tegen criminelen.
«
»
03:10 MacGyver
De zus van Murdoc wordt ontvoerd. Samen met MacGyver doet hij er alles aan om de jonge vrous te redden.
«
»
04:00 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers