TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:40 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
10:15 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:00 Scorpion
Team Scorpion moet samenwerken met hun oude vijand Mark Collins om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen. Ze hebben slechts tien dagen tijd.
«
»
11:55 Scorpion
Team Scorpion werkt nog steeds samen met Collins om het einde van de mensheid te verijdelen. Cabe neemt een beslissing die zijn carrière kan bedreigen.
«
»
12:50 Scorpion
Het team redt een zwanger hert uit handen van een groep stropers. Intussen realiseert Gabe dankzij Ralph dat hij egoïstisch bezig is.
«
»
13:45 That '70s Show
Red en Kitty organiseren een rommelmarkt in hun voortuin. Hyde besluit zijn steentje bij te dragen door brownies te bakken. Wat Erics ouders niet weten, is dat hij er wat softdrugs in gedaan heeft.
«
»
14:15 That '70s Show
De firma waar Red werkt, sluit na vandaag zijn deuren. Bijgevolg wordt het zijn laatste dag en Kittie vreest voor zijn gemoedstoestand.
«
»
14:45 That '70s Show
Donna is het beu dat haar ouders geen oog hebben voor haar sinds ze begonnen zijn met een intensieve yoga-kuur.
«
»
15:20 That '70s Show
Lauries ex-professor van de universiteit komt onverwacht langs.
«
»
15:50 That '70s Show
Het is Halloween. Eric en zijn vrienden besluiten dat op de gepaste manier te vieren.
«
»
16:20 Two And a Half Men
Walden en Alan raken bevriend met een groepje knappe single moeders, wat het voor hen nog moeilijker maakt om hun leugens over hun geaardheid te blijven volhouden.
«
»
16:55 Two And a Half Men
Walden wil Louis de perfecte Kerstmis bezorgen. Maar Alan en zijn moeder gooien roet in het eten.
«
»
17:25 Two And a Half Men
Herb vraagt aan Alan of hij met Lyndsey op date mag gaan. Walden en Laurel organiseren een speelnamiddag voor hun kinderen zodat ze de draad weer kunnen oppakken.
«
»
17:55 Two And a Half Men
Wanneer mevrouw McMartin ontdekt dat Walden en Alan doen alsof ze homoseksueel zijn, dreigt ze ermee Louis van hen af te pakken. Alan heeft een plan om dat te voorkomen.
«
»
18:25 Two And a Half Men
Wanneer Walden zich aansluit bij een groep adoptievaders, ontdekt hij hoe leuk het is om even gescheiden te zijn van Alan.
«
»
18:55 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
19:55 Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull
In 1957 is de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt. De avontuurlijke archeoloog Indiana Jones ontmoet de jonge Mutt Williams, die hem om hulp vraagt.
«
»
22:15 Rocky II
Zwaargewicht Apollo Creed eist revanche voor zijn verloren partij tegen bokser Rocky. Die wil eigenlijk een rustig leven met zijn familie, maar geldgebrek brengt hem toch in de ring.
«
»
00:35 NCIS: Los Angeles
Ernstig gewond en niet in staat om te communiceren met het team in de Verenigde Staten, gaan Callen, Sam en Kensi op zoek naar een veilige weg naar huis.
«
»
01:40 NCIS: Los Angeles
Nadat het prototype voor een tactisch aanvalspak is gestolen uit een basis van de marine en wordt gebruikt in een sieradenoverval in Beverly Hills, moet het team bepalen wie het pak heeft gestolen.
«
»
02:35 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam moeten de plaatsvervangend kroonprins Kamal beschermen nadat een onbekende huurmoordenaar het lokaas van de prins als doelwit heeft bij zijn aankomst in Los Angeles.
«
»
03:15 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team is in gevaar nadat hun foto's, evenals de namen van Mosley en haar zoon, op een hitlijst staan.
«
»
04:00 The Blacklist
Het team onderzoekt een therapeut die mogelijk een sleutelrol speelt in de heropleving van een misdaadfamilie. Red en Agnes smeden een band.
«
»
04:40 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers