TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:10 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
11:55 FBI
Een illegale wapenhandelaar wordt vermoord. OA gaat undercover om de zaak op te lossen.
«
»
12:35 Coast Guard: Mission Critical
n de Florida Keys roept een zeilboot de kustwacht om hulp, en de enige manier om de kapitein en zijn boot te redden, is door een sprong in het diepe te wagen.
«
»
13:20 Live PD: Police Patrol
Officieren reageren op een auto die door huizen heen rijdt en stroomkabels om beukt in South Carolina en in Florida handelen officieren met het individu achter een hit and run ongeluk.
«
»
13:45 Live PD: Police Patrol
Officieren gebruiken geweld tijdens het arresteren van een persoon in South Carolina, er wordt een drugslab opgerold in Arizona en in Utah nemen officieren deel aan een wilde ganzenjacht.
«
»
14:05 MacGyver
MacGyver en Pete worden gegijzeld door een groep terroristen.
«
»
14:55 MacGyver
MacGyver moet een oude bekende, die een dosis anthrax heeft gestolen, tegenhouden
«
»
15:45 CSI: NY
Een getrouwd koppel wordt 's nachts overvallen. De man komt daarbij om het leven en de vrouw raakt zwaargewond. Volgens haar was het hun zoon die hen heeft aangevallen.
«
»
16:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Christine Moore, de vrouw van een FBI-agent, wordt vermoord op de parking van een supermarkt. Haar dochter wordt ontvoerd.
«
»
17:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde.
«
»
18:05 FBI
Maggie en Zidan onderzoeken de moord op een rechter en haar dochter, nadat de vrouw een crimineel tot levenslang had veroordeeld.
«
»
18:55 Coast Guard: Mission Critical
In Oregon navigeert de bemanning van het United States Coast Guard Air Station uit Astoria door uitdagende elementen en extreem kustlijnterrein om een gestrande wandelaar eruit te halen.
«
»
19:45 Live PD: Police Patrol
Officieren engageren in een achtervolging die hen van Kentucky naar Indiana brengt en in South Carolina wonen officieren een geval van inbraak en diefstal bij.
«
»
20:05 Live PD: Police Patrol
Amerikaans politieagenten worden gevolgd tijdens hun spannende interventies: van inbraken tot achtervolgingen en drugsdeals.
«
»
20:35 Criminal Confessions
Een toegewijde moeder verdwijnt in de nacht nadat ze haar dochter in bed heeft gestopt. Onderzoekers jagen op een spoor van aanwijzingen die meerdere verdachten omvatten.
«
»
22:15 Criminal Confessions
De enige hoop van een moeder om haar vermiste 20-jarige dochter te vinden, ligt in de handen van een doorgewinterde onderzoeker van het kantoor van de officier van justitie.
«
»
23:10 Criminal Confessions
Een eerstejaarsstudent wordt spoorloos vermist, bezorgde vrienden en familie praten met de politie over zijn laatste verblijfplaats.
«
»
00:05 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
01:00 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
01:50 CSI: NY
De leider van de beruchte bende El Puno uit New York wordt dood aangetroffen. Mac moet al zijn diplomatieke connecties aanspreken om een wraakactie te voorkomen.
«
»
02:35 MacGyver
Een uitreikingsceremonie draait uit op een schietpartij.
«
»
03:25 MacGyver
MacGyver en Pete worden gegijzeld door een groep terroristen.
«
»
04:15 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers