TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 Bull
Bull verdedigt een voormalige patiënte die beschuldigd wordt van de moord op haar broer. Omwille van haar mentale toestand pleiten ze onschuldig.
«
»
12:15 Friends
Ross heeft een verrassing gepland voor het huwelijk van Monica en Chandler. In de soap 'Days of Our Lives' ontwaakt dr. Drake Ramoray, het personage van Joey, uit zijn coma.
«
»
12:40 Friends
Chandler komt erachter dat Monica in Londen enkel naar zijn kamer kwam om Joey te zoeken. Phoebe raakt van streek nadat ze medicijnen heeft ingenomen.
«
»
13:00 Two And a Half Men
Tammy wil zich wreken op Jake nadat hij haar heeft bedrogen met haar 18-jarige dochter.
«
»
13:20 9jkl
Josh is net gescheiden en komt als acteur even niet meer aan de bak. Hij verhuist opnieuw naar zijn appartement in zijn thuisstad New York.
«
»
13:45 9jkl
Josh' one-night-stand mislukt wanneer zijn date de volgende ochtend een band krijgt met zijn ouders.
«
»
14:10 Baywatch Hawaii
Mitch heeft zich teruggetrokken op het eiland Hawaï om te bezinnen over zijn leven. Hij kan de recente tegenslagen uit zijn leven niet verwerken.
«
»
14:50 Baywatch Hawaii
Mitch en Sean zijn beiden druk bezig met de organisatie en het bouwen van het hoofdkwartier van de redders op Hawaï.
«
»
15:35 NCIS
Tijdens de autopsie van een vermoorde officier vindt Ducky in diens mond een stuk perkament met daarop een verwijzing naar een internetfilmpje dat de moordenaar heeft gepost.
«
»
16:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Wanneer een opkomende jonge ster bij een verkeersongeval om het leven komt, beweert een man dat hij het slachtoffer opzettelijk heeft aangereden.
«
»
17:25 Friends
Monica krijgt er spijt van dat ze een andere vrouw getipt heeft over een goedkope bruidswinkel. Intussen ontdekken Joey en Ross dat ze op hetzelfde meisje vallen.
«
»
17:50 Friends
Joey wordt genomineerd voor een Soapie Award. Wanneer een man in de koffiebar niet Monica maar Phoebe probeert te versieren, beseft Monica plots dat Chandler de enige man is die ze nog zal kussen.
«
»
18:20 Two And a Half Men
Alan zit in de put wanneer Lyndsey hem dumpt en onmiddellijk begint te daten met een andere man.
«
»
18:45 That '70s Show
Voor Eric naar Afrika kan vertrekken, moet hij nog enkele pijnlijke inspuitingen krijgen.
«
»
19:15 That '70s Show
Kitty spreekt een geluidsopname in voor Eric, die nog steeds vrijwilligerswerk verricht in Afrika. Zo hoopt ze haar zoon op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen op het thuisfront.
«
»
19:40 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
20:35 Lethal Weapon 2
De jonge, impulsieve politieman Martin Riggs en zijn oudere, bedaarde collega Roger Murtaugh krijgen de opdracht boekhouder Leo Getz te beschermen.
«
»
22:50 Lance
'Lance' vertelt het verhaal van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière én zijn val.
«
»
00:10 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
01:05 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
02:00 Bull
Bull neemt een pro-Deocliënt aan die slecht geadviseerd werd door zijn advocaat.
«
»
02:45 Baywatch Hawaii
Mitch stelt zich een internationale badmeesterschool in 'Top Gun'-stijl voor op Hawaï. Hij nodigt Sean Monroe uit om het nieuwe team te leiden.
«
»
03:25 Baywatch Hawaii
Mitch stelt zich een internationale badmeesterschool in 'Top Gun'-stijl voor op Hawaï. Hij nodigt Sean Monroe uit om het nieuwe team te leiden.
«
»
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers