TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Dr. Robbins trekt naar Mexico om er een autopsie uit te voeren op Anna Ortiz, de dochter van zijn vriend Gabriel. Het meisje lijkt te zijn bezweken aan een overdosis cocaïne.
«
»
12:15 Two And a Half Men
Alan wordt jaloers op Charlie als hij beroemd wordt na het schrijven van een succesvol kinderliedje.
«
»
12:40 Man with a Plan
Adam en Andi proberen hun kinderen op subtiele wijze seksuele voorlichting te geven. Ze pakken het op een gekke manier aan, waardoor het een ongemakkelijke situatie wordt.
«
»
13:05 Man with a Plan
Wanneer Adam van zijn vrouw meer moet omgaan met Lowell, voelt Don zich in de steek gelaten.
«
»
13:35 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de verdwijning van een congreslid nadat een huurmoordenaar haar het leven redde toen ze werd aangevallen door twee agenten.
«
»
14:30 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De zestienjarige Debbie wordt dood aangetroffen in een wagen in de woestijn. Het onderzoek leidt het team naar een bordeel.
«
»
15:25 Scorpion
Het is Halloween en team Scorpion moet onderzoek voeren naar een spookschip. Walter probeert zijn relatie met Paige naar een hoger niveau te tillen.
«
»
16:20 NCIS
Een oude vriend vergezelt Gibbs tijdens een roadtrip. En een luitenant onder bescherming van NCIS wordt vergiftigd door een drugsdealer.
«
»
17:15 Friends
Monica krijgt er spijt van dat ze een andere vrouw getipt heeft over een goedkope bruidswinkel. Intussen ontdekken Joey en Ross dat ze op hetzelfde meisje vallen.
«
»
17:50 Friends
Joey wordt genomineerd voor een Soapie Award. Wanneer een man in de koffiebar niet Monica maar Phoebe probeert te versieren, beseft Monica plots dat Chandler de enige man is die ze nog zal kussen.
«
»
18:15 Two And a Half Men
Na de verloving van Evelyn en Teddy moet Charlie zijn gevoelens voor Teddy's dochter onder controle houden.
«
»
18:40 Man with a Plan
Wanneer de oppas niet komt opdagen op Valentijnsdag, moeten Adam en zijn vrouw de kinderen voor het eerst alleen thuis laten.
«
»
19:10 Man with a Plan
Adam heeft het moeilijk wanneer zijn oudste dochter haar eerste afspraakje heeft.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Een bergingsbedrijf trotseert strenge winters om snelweggebruikers te helpen die het slachtoffer zijn geworden van de brute wegomstandigheden.
«
»
20:35 Scorpion
MI6-agent Gemma Franklin moet samenwerken met het Scorpion-team wanneer een satelliet in handen valt van een groep anarchistische hackers.
«
»
21:25 Scorpion
Het team trekt voor Sylvesters verjaardag naar een renaissance-festival. Een motorbende komt al snel roet in het eten gooien.
«
»
22:20 Scorpion
Op Thanksgiving krijgt het team de opdracht om een vervuild eiland in de Noordelijke Stille Oceaan te vernietigen.
«
»
23:15 Scorpion
Het team probeert een vader en een dochter te helpen die betrokken waren bij een vliegtuigongeval.
«
»
00:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De zestienjarige Debbie wordt dood aangetroffen in een wagen in de woestijn. Het onderzoek leidt het team naar een bordeel.
«
»
01:15 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de verdwijning van een congreslid nadat een huurmoordenaar haar het leven redde toen ze werd aangevallen door twee agenten.
«
»
02:10 My Sister's Keeper
De ernstig zieke Kate is voor haar leven afhankelijk van haar zusje Anna, maar wanneer deze op elfjarige leeftijd in opstand komt en weigert beenmerg af te staan, zijn haar ouders ten einde raad.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers