TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Get Up
Michaël Joossens en Jarne Rediers verwelkomen je elke ochtend van 6 tot 10u bij de Jongste Ochtendclub van Vlaanderen. Ze overlopen het belangrijkste - en meest relevante - nieuws.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will en Jazz stelen de mascotte van de universiteit SCU nadat hun studenten de 'Peacock Stop' vernielden. Ze nemen wraak door Carlton te ontvoeren.
«
»
11:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will heeft een afspraakje met popster Michelle Michaels. Aanvankelijk is hij dolenthousiast over het leven aan de zijde van een superster maar hij leert de keerzijde van de medaille al snel kennen.
«
»
12:10 That '70s Show
Wanneer Fez aankondigt dat er maar één vrouw in zijn leven van belang is, denkt Jackie dat hij eindelijk voor haar zal kiezen.
«
»
12:35 The Simpsons
In een middeleeuwse wereld verandert de moeder van Marge in een Ice Walker. Homer kan de remedie alleen betalen als hij Lisa dwingt tot illegale toverij. Als de koning dit hoort, ontvoert hij Lisa.
«
»
13:00 Lethal Weapon
Cole bereidt zich voor op zijn eerste kerst met Maya. Ondertussen hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om weer naar huis te komen voor de feesten.
«
»
13:55 Madam Secretary
Nu een overheids-shutdown in aantocht is, moet Elizabeth creatieve oplossingen bedenken om een elektriciteitsnet in een Syrisch vluchtelingenkamp te financieren vooraleer daar rellen uitbreken.
«
»
14:45 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team werkt samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken om de moord op een wapenhandelaar te onderzoeken.
«
»
15:40 NCIS
Het NCIS-team moet opnieuw samenwerken met The Sherlocks tijdens het onderzoek naar de moord op een onderofficier.
«
»
16:40 The Simpsons
Marge en Lisa maken van een treurig voorval een succesvolle grafische roman en musical, maar hun ego zit in de weg en creatief raken ze het niet eens.
«
»
17:10 Friends
Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby's. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.
«
»
17:40 Friends
Monica en Rachel stellen alles in het werk om hun oude appartement terug te krijgen van de jongens. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril is
«
»
18:10 The Fresh Prince Of Bel-Air
Omdat Philip wil weten wat zijn dochter Ashley tijdens haar afspraakje uitspookt, huurt hij Will in om een oogje in het zeil te houden.
«
»
18:35 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een autoverkoper overtuigt Will ervan om voor hem te komen werken. Will wordt de beste verkoper en de baas wil dat hij voltijds komt werken en dus stopt met studeren.
«
»
19:10 That '70s Show
Jackie heeft de afwijzing van Fez niet goed verteerd en zweert hem dit betaald te zetten. Fez is niet onder de indruk van de pesterijen van zijn huisgenote.
«
»
19:35 Highway Thru Hell Canada
Onophoudelijke stormen en bittere kou stellen Jamie en zijn mensen zwaar op de proef, maar het is hun taak om de snelwegen van British Columbia in Canada open te houden.
«
»
20:35 Van Helsing
De groepen van Julius en Dmitri krijgen het aan de stok tijdens een belegering van het ziekenhuis. De overlevenden overwegen om het gebouw definitief te verlaten.
«
»
21:30 Van Helsing
Mohamad probeert in leven te blijven en de overlevenden in te halen die met Axel op weg zijn naar zijn vroegere militaire basis, die helemaal verlaten blijkt te zijn.
«
»
22:30 Van Helsing
De groep zit vast in het ondergrondse lab 'The Farm' en krijgt te maken met een wilde vampier en dodelijke straling. Mohamad raakt onderweg met iemand bevriend.
«
»
23:35 Black Mass
Crimineel James 'Whitey' Bulger klimt snel op in de Ierse maffia van Boston. Wanneer een Italiaanse bende hem het vuur aan de schenen legt, slaat hij op ongewone wijze terug: hij wordt FBI-informant.
«
»
01:55 Madam Secretary
Nu een overheids-shutdown in aantocht is, moet Elizabeth creatieve oplossingen bedenken om een elektriciteitsnet in een Syrisch vluchtelingenkamp te financieren vooraleer daar rellen uitbreken.
«
»
02:40 Lethal Weapon
Cole bereidt zich voor op zijn eerste kerst met Maya. Ondertussen hoopt Murtaugh dat hij RJ kan overtuigen om weer naar huis te komen voor de feesten.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers