TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:45 NCIS
De dochter van secretaresse Sarah Porter werd ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI.
«
»
12:30 NCIS
Wanneer Dr. Rush een verdachte van Gibbs moet opereren, ontdekt hij belangrijk bewijs. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit en helpt haar met een zaak waarin Soedanese dokters betrokken zijn.
«
»
13:20 NCIS
De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn.
«
»
14:15 NCIS
Wanneer een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak, probeert Gibbs een sniper te contacteren die zes maanden eerder in hetzelfde gebied onder vuur lag.
«
»
15:10 NCIS
De vrouw en de minnares van een officier die vermoord werd beschuldigen elkaar van de misdaad. Het team moet onderzoeken wie liegt en wie de waarheid spreekt.
«
»
16:05 NCIS
DiNozzo ontvangt een enveloppe vol geld van een senator. Even later doet het bericht de ronde dat hij is omgekomen in een auto-ongeval.
«
»
17:00 NCIS
Een Britse cipier wordt dood aangetroffen in een container vol doodskisten. Het NCIS-team staat voor een moeilijke opdracht.
«
»
18:00 NCIS
Bij een veertienjarige jongen wordt thuis een inval gedaan. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt.
«
»
18:50 NCIS
Het NCIS-team zet samen met de FBI de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.
«
»
19:45 NCIS
Het team is nog steeds op zoek naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het NCIS-team.
«
»
20:35 NCIS
Het team onderzoekt een auto-explosie die verband houdt met de verdwijning van een politieman zes maanden eerder. Gibbs vraagt aan agent Alex Quinn om zijn team te schaduwen.
«
»
21:35 NCIS
Het team onderzoekt een moord tijdens een reünie van Quantico en komt een dievenbende op het spoor die al lang actief is. Torres en Quinn moeten even wennen nu ze deel uitmaken van Gibbs' team.
«
»
22:25 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.
«
»
23:25 NCIS
Tijdens een nacht op een cruiseschip, wordt het lichaam van een marineluitenant gevonden. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit op zee.
«
»
00:20 CSI: Miami
Een zwaargewonde Horatio slaagt er nipt in Natalia te redden, die opgesloten zat in de koffer van een wagen.
«
»
01:20 CSI: Miami
Een man wordt dood aangetroffen in een luxehotel in Miami. Bij de autopsie wordt duidelijk dat een slag tegen het hoofd hem fataal is geworden.
«
»
02:15 CSI: Miami
Het team onderzoekt de dood van een tienermeisje. Het onderzoek wordt bemoeilijkt wanneer een tornado de plaats van de misdaad vernielt.
«
»
03:00 CSI: Miami
Jennifer Olsen roept de hulp in van Horatio en zijn team om haar ontvoerde zusje Angela op te sporen. Kort na de ontvoering kreeg Jennifer een telefoontje van de dader, een zekere Anton LeDoux.
«
»
03:45 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:40 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skiën in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers