TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 MacGyver (2016)
Het team moet ervoor zorgen dat een Ecuadoriaanse leider levend de verkiezingen haalt door het transport van zijn donorhart en zijn arts te coördineren.
«
»
11:45 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.
«
»
12:35 NCIS
Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.
«
»
13:25 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.
«
»
14:15 NCIS
Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord.
«
»
15:10 NCIS
De moord op een hoge officier wordt in verband gebracht met een internationale wapenhandelaar.
«
»
16:05 NCIS
Gibbs slaat de handen in elkaar met Samantha Ryan en Clayton Jarvis, een hooggeplaatste marineofficier, om uit te zoeken wie geheime informatie over de zeemacht heeft gelekt.
«
»
17:00 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
18:00 NCIS
Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro.
«
»
18:50 NCIS
Door een magazijnbrand worden documenten openbaar gemaakt die mogelijk een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. De zaak herenigt Tony met een jongen uit zijn verleden.
«
»
19:45 NCIS
Het team onderzoekt een brand op een marineschip. Ze ontdekken dat die werd veroorzaakt door een bom en dat een soortgelijk springtuig werd gevonden op een ander marineschip in Napels.
«
»
20:35 NCIS
Ned Dorneget heeft een afspraak bij de tandarts voor een controleonderzoek. Tot zijn grote verbijstering vindt die in een van Neds tanden een zendertje.
«
»
21:30 NCIS
Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance.
«
»
22:25 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat.
«
»
23:20 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een voormalig werknemer van het NCIS. De vrouw verdween na de bomaanslag op het NCIS-hoofdkwartier en haar lichaam werd teruggevonden in een rivier.
«
»
00:15 CSI: Miami
Horatio Caine vraagt zijn collega uit Las Vegas, dr. Ray Langston, om naar Miami te komen, waar een afgesneden been is gevonden in de Everglades.
«
»
01:15 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt een bizar ongeval waarbij twee auto's tegen elkaar zijn gebotst. De vrouw in de ene auto is gestorven, terwijl de man in de andere auto geen schrammetje heeft.
«
»
02:10 Scorpion
Team Scorpion werkt undercover op een cruiseschip in de hoop gestolen raketten te kunnen lokaliseren.
«
»
02:50 Scorpion
Een miljardair huurt Team Scorpion in om zijn ontvoerde dochter te redden.
«
»
03:30 Scorpion
Een conflict in Oost-Europa dreigt te escaleren en het Scorpion-team moet geheime vredesgesprekken mogelijk proberen te maken om een derde wereldoorlog te vermijden.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers