TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:55 Hollywood Buzz
'Hollywood Buzz' is jouw wekelijkse dosis chick-flicks en romcoms en alles wat je wil weten over je favoriete acteurs en actrices. Alle ins en out uit Hollywood rechtstreeks op jouw scherm.
«
»
12:20 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd.
«
»
13:10 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer.
«
»
13:55 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.
«
»
14:40 NCIS
Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.
«
»
15:25 NCIS
Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht.
«
»
16:15 NCIS
Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.
«
»
17:05 NCIS
Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Vance raakte zwaargewond en Eli is spoorloos verdwenen. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS.
«
»
18:45 NCIS
Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak. Wanneer de man spoorloos verdwijnt, roept het team de hulp in van een advocaat om hem op te sporen.
«
»
19:40 NCIS
Het team werkt samen met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht, om de moord op een marinier te onderzoeken. De man werd vermoord door een sluipschutter.
«
»
20:25 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is.
«
»
21:25 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde.
«
»
22:15 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een commandant die dood werd aangetroffen in zijn kajuit. Ondertussen moeten alle teamleden deelnemen aan een verplichte psychologische test.
«
»
23:10 NCIS
Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.
«
»
00:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een onderzoeksjournalist overleeft op miraculeuze wijze een ernstig auto-ongeluk. Het team ontdekt dat de man volop verwikkeld is in het ontrafelen van de waarheid achter een geheim militair project.
«
»
00:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Dr. Robbins trekt naar Mexico om er een autopsie uit te voeren op Anna Ortiz, de dochter van zijn vriend Gabriel. Het meisje lijkt te zijn bezweken aan een overdosis cocaïne.
«
»
01:45 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De zestienjarige Debbie wordt dood aangetroffen in een wagen in de woestijn. Het onderzoek leidt het team naar een bordeel.
«
»
02:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
De moord op een Elvis-imitator en de dood van een vogel blijken met elkaar verbonden te zijn. Greg ontdekt dat de slachtoffers en de plaatsen delict verwijzen naar een schaakspel.
«
»
03:10 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een rock-'n-rollgroupie wordt dood aangetroffen in een limousine en niet veel later blijkt er een prostituee vermist te zijn. Het CSI-team ontdekt dat een mysterieuze rockband betrokken is.
«
»
03:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers