TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSCAZ2Play 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Ultimate Tag
Deelnemers moeten springen, ontwijken, tuimelen en duiken om zich een weg te banen door verschillende uitdagende obstakelparcours.
«
»
12:10 NCIS
Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI.
«
»
12:55 NCIS
Een robotvoertuig, Otto genaamd, maakt deel uit van een belangrijk project van het ministerie van Defensie, maar Otto veroorzaakt de dood van een luitenant van de marine en bijna die van Abby.
«
»
13:45 NCIS
Wanneer een topofficier van de marine vermoord wordt aangetroffen in een motelkamer moet het NCIS-team de dader opsporen.
«
»
14:35 NCIS
Het NCIS-team ontdekt dat een erg giftig chemisch wapen in handen is van Mamoun Sharif, een gezochte terrorist. Het team zal een manier moeten vinden om de man op tijd te stoppen.
«
»
15:25 NCIS
Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover.
«
»
16:15 NCIS
Het lichaam van een matroos wordt in een verlaten stadswijk gevonden. Op het eerste gezicht lijkt het slachtoffer aan een overdosis drugs te zijn gestorven, maar verder onderzoek duidt op moord.
«
»
17:05 NCIS
Wanneer een luitenant van de marine het slachtoffer wordt van dodelijke straling, moet het NCIS-team de persoon vinden die achter deze misdaad zit.
«
»
18:00 NCIS
Door een ontploffing op een militaire begraafplaats komt een crypte met lichaamsdelen bloot te liggen. Het NCIS-team moet de families van de slachtoffers inlichten om een verband te vinden.
«
»
18:50 NCIS
Een marinier die dood was verklaard, ontwaakt plots op de autopsietafel van Ducky. Het team probeert uit te vinden wie de man voor dood heeft achtergelaten en ontdekt een link met Gibbs' verleden.
«
»
19:45 NCIS
Het NCIS krijgt een anoniem telefoontje waarin wordt gewaarschuwd voor een aanslag. De twee agenten die het telefoontje onderzoeken, komen om het leven.
«
»
20:35 NCIS
McGee staat onder zware druk tijdens het onderzoek naar de moord op een officier, want de moordenaar blijkt geïnspireerd te zijn door McGees laatste boek.
«
»
21:30 NCIS
Shepard maakt een grote fout wanneer ze in haar eentje een man ontmoet die meer informatie zou vrijgeven over La Grenouille.
«
»
22:25 NCIS
Een blinde fotograaf heeft het lichaam van een politieofficier op film vastgelegd. Het NCIS-team maakt handig gebruik van zijn speciale inzichten om deze misdaad op te lossen.
«
»
23:25 NCIS
Wanneer Jenny voor een belangrijke conferentie naar het buitenland moet, krijgt Gibbs de leiding over het team.
«
»
00:20 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt een zwaar verkeersongeval waarbij drie slachtoffers vielen.
«
»
01:15 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de moord op de steenrijke zakenman Kevin Fetzer, die dood werd aangetroffen op zijn verjaardagsfeest. De moordenaar heeft hem aangekleed als een kind.
«
»
02:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team werkt samen met de FBI om de moord op een wapensmokkelaar op te lossen. Een gevaarlijke bijkomstigheid is dat veel zware wapens overal en nergens rond blijken te zwerven.
«
»
02:50 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Russells vrouw Judy treft in haar slaapkamer het lichaam van dokter Dan Taxler aan en belt de hulpdiensten. Ze beweert dat ze met Taxler zat te praten in de woonkamer toen haar dochter telefoneerde.
«
»
03:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Nadat luitenant-generaal Eugene Irwin veroordeeld wordt tot een celstraf van tien jaar, wordt hij opgesloten in de militaire gevangenis van kolonel Winter. De gevangenisdirecteur steekt zijn waardering voor de veelvuldig gedecoreerde generaal aanvankelijk niet onder stoelen of banken, maar daar komt al snel een einde aan. Irwin maakt immers geen geheim van zijn afkeer van diens buitengewoon strenge leiding van de strafinstelling. Winter probeert Irwin te kraken met zware straffen, maar die laat zich niet intimideren: hij weet zijn celgenoten achter zich te scharen en maakt een écht leger van hen, tot groot ongenoegen van de gevangenisdirecteur...

'The Last Castle', film uit 2001 met oa. Robert Redford en James Gandolfini, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers