TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
02:00 Big Sky
Jenny en Beau onderzoeken de mysterieuze dood van een rookie-smokejumper. Cassie haalt het verhaal van Walter uit elkaar, ervan overtuigd dat er iets niet klopt. Sunny en Buck werken eraan om weer bij elkaar te komen na de arrestatie van Walter.
«
»
02:40 Big Sky
Jenny en Beau onderzoeken de onverwachte verdwijning van een bruidegom op zijn bruiloft. Cassie roept de hulp in van Denise en de dochter van Beau, Emily, om de leugens rond Walter en Sunny Day Excursions te doorgronden.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Cold Case
Lilly en Valens gaan naar West Virginia om een verdachte op te halen voor de vermoedelijke moord op een vrouw die werd ontvoerd vanaf de parkeerplaats buiten haar verlovingsfeest.
«
»
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:30 ER
Nadat hij is gepasseerd voor ER Chief, maakt Pratt plannen om County te verlaten en naar een ziekenhuis te gaan dat zijn talenten zal waarderen en hem serieuzer zal nemen. Elders komt een vrouw binnen met een gewonde enkel en een vreselijk geheim.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 C.S.I. New York
Een rollenspel wordt een van de spelers fataal, en het CSI-team onderzoekt de zaak. Het onderzoek wijst uit dat een andere speler, de zoon van een hedgefonds miljonair, ontvoerd is en voor losgeld gehouden wordt.
«
»
08:25 FBI: Most Wanted
Een gezin van vier uit New York wordt dood aangetroffen in een motelkamer in Georgia. Barnes worstelt met Remy's leiderschapsstijl na haar terugkeer van zwangerschapsverlof. Remy en zijn zus maken plannen voor de verzorging van hun moeder.
«
»
09:15 Shades of Blue
Harlee en Wozniak proberen de corrupte inlichtingendienst te linken aan een kartel. Stahl ontdekt dat niet alleen hij Harlee in het oog houdt.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
10:10 NCIS
Torres' partner verdwijnt op een mysterieuze manier. Het onderzoek verwijst het team naar nieuw bewijsmateriaal voor een oude moordzaak.
«
»
11:05 Bones
Brennan en Booth vinden een lichaam in een plaatselijke steeg. Het slachtoffer was een tiener zonder vrienden.
«
»
11:55 The Nanny
Fran komt in een moeilijke positie wanneer Nigel, de broer van Maxwell, zijn opwachting maakt. Fran en Nigel hadden in Parijs ooit een kortstondige relatie waar Maxwell geen weet van heeft.
«
»
12:20 The Nanny
Nog één keer slapen en het grote moment is aangebroken voor Fran en Maxwell. Het verlangen naar elkaar is overweldigend. Fran wil geen risico's nemen en besluit de nacht door te brengen in haar ouderlijke huis.
«
»
12:55 The Nanny
Fran vreest dat haar huwelijk vervloekt is, omdat Maxwell haar heeft gezien voor de ceremonie. Maxwell heeft alle moeite van de wereld om haar te overtuigen voor het altaar te verschijnen.
«
»
13:20 The Nanny
Nadat ze van het cruiseschip in zee zijn gesukkeld, spoelen Fran en Maxwell aan op een onbewoond eiland. Fran begint al onmiddellijk te zeuren over de primitieve levensomstandigheden op het eiland en dat werkt Maxwell behoorlijk op de zenuwen.
«
»
13:50 ER
Een brand stuurt twee pleegkinderen en een brandweerman naar de SEH. Na de behandeling van een van de kinderen vermoedt Abby dat het kleine meisje lijdt aan een degeneratieve oogaandoening.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Byron en Nicolette proberen de bemoeienis van Victor in hun liefdesleven te verwerken. Mackenzie is het beu dat Amira alle beslissingen neemt over Haz. En Andrew maakt zich zorgen over Sadie die groter wordt.
«
»
15:15 Rizzoli & Isles
Een optocht die dodelijk afloopt brengt familiale en politieke spanningen met zich mee. Casey Jones verrast de agenten ondertussen met een bezoek, maar onthult ook schokkend nieuws.
«
»
16:10 C.S.I. New York
Het team is bezig met twee moordonderzoeken, die in eerste instantie ongerelateerd lijken. Maar wanneer dezelfde kauwgom op beide plaatsen delict gevonden wordt, leidt dat het team naar een verrassende conclusie.
«
»
17:05 Shades of Blue
Stahl zorgt ervoor dat Harlee de hoofdverdachte wordt bij een moordzaak. Wozniak doet er intussen alles aan om Bennett in de gevangenis te houden.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Beginnend agent Ray Cannon sluit zich aan bij het team. Ze gaan op zoek naar een mysterieuze moordenaar die het op de kantoren van de belastingdienst heeft gemunt.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:50 Criminal Minds
Inspecteur Goldman uit San Diego roept de hulp in van het BAU-team wanneer een oplichter, die hij al jaren op het spoor is, mensen begint te vermoorden. De man heeft het vooral op rijke, ongehuwde vrouwen gemunt.
«
»
19:40 Bones
De politie vindt het opgegraven lichaam van een jonge vrouw in de auto van een Salvadoraans bendelid.
«
»
20:35 The Mask
Stanley is een bankbediende die droomt van een leven vol glitter en glamour. Zijn leven verandert totaal wanneer hij een antiek Scandinavisch masker met magische krachten vindt waardoor hij transformeert in een onweerstaanbare superheld.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:30 Modern Family
Iedereen is te druk met z'n apparaten om gewoon met elkaar te communiceren en daarom besluiten Claire en Phil een wedstrijd te doen wie er het langst offline kan blijven.
«
»
23:05 New Girl
Na een wilde nacht met Cece en haar vriendinnen, moet Jess invallen voor Cece bij een autoshow. Schmidt koopt een koekje voor Nick, waardoor de vrienden zich afvragen wat vriendschap tussen mannen inhoudt.
«
»
23:35 Friends
Joey ontdekt dat Rachel een pikant romannetje aan het lezen is. Monica komt erachter dat haar ouders het geld voor haar bruiloft aan een strandhuis hebben besteed.
«
»
00:10 Friends
Monica is geobsedeerd door Phoebe's geheime koekjesrecept en wil het koste wat kost bemachtigen. Joey aanvaardt Rachels hulp met zeilen. Chandler weet geen indruk te maken op Monica's vader.
«
»
00:45 Neighbours: A New Chapter
Byron en Nicolette proberen de bemoeienis van Victor in hun liefdesleven te verwerken. Mackenzie is het beu dat Amira alle beslissingen neemt over Haz. En Andrew maakt zich zorgen over Sadie die groter wordt.
«
»
01:15 ER
Een brand stuurt twee pleegkinderen en een brandweerman naar de SEH. Na de behandeling van een van de kinderen vermoedt Abby dat het kleine meisje lijdt aan een degeneratieve oogaandoening.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers