TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:45 ER
Neela probeert de beste manier te vinden om haar nieuwe stagiaire te kunnen begeleiden, en Gates botst met Kayson over een diagnose wanneer hij nog een kans krijgt op de eerste hulp.
«
»
14:40 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
15:15 Rizzoli & Isles
Shane, familievriend van Jane met een drugsverleden, werd vermoord gevonden. Jane en Frankie zijn compleet verbijsterd over zijn dood en brengen de broers van Shane het slechte nieuws.
«
»
16:10 C.S.I. New York
Een grap bij een studentenvereniging gaat helemaal fout en een van de leden komt dood in een open graf terecht. Ook wordt een van de leden vermist. Het CSI-team onderzoekt de zaak.
«
»
17:00 Shades of Blue
Wozniak komt oog in oog te staan met zijn verrader, waarna hij een verschrikkelijke keuze moet maken. Stahls fanatieke plan om Harlee neer te halen lijkt eindelijk te slagen.
«
»
17:55 FBI: Most Wanted
Speciaal agent Remy Scott voegt zich als nieuwe leider bij de groep. Het team onderzoekt een reeks moorden die verband houden met een verboden liefde tussen een jonge tiener en haar oudere vriend.
«
»
18:45 Criminal Minds
Na een bloedbad veroorzaakt door George 'The Boston Reaper' Foyet worden alle leden van het BAU-team door Strauss ondervraagd. Ze wil vooral te weten komen welke rol Hotch heeft gespeeld in het drama.
«
»
19:40 Bones
Booth en Brennan ontdekken een gemummificeerd lichaam achter een muur in een nachtclub. Het blijkt het lichaam te zijn van een DJ.
«
»
20:35 Big Sky
Wanneer schokkend nieuw bewijsmateriaal uit de "Bleeding Heart Murder Case" naar boven komt, werken Jenny en Beau samen met Cassie en bereiken ze een grote doorbraak. Buck worstelt met zijn morele ambiguïteit.
«
»
21:25 Big Sky
Privédetectives Cassie Dewell en Cody Hoyt bundelen hun krachten met Jenny Hoyt, een voormalige politieagent en Cody's ex-vrouw, om twee zussen te vinden die door een vrachtwagenchauffeur zijn ontvoerd op een snelweg in Montana.
«
»
22:25 Modern Family
Claire wil een nieuwe familiefoto laten maken, maar het lijkt wel alsof alles en iedereen haar tegenwerkt. Gloria en Manny gaan met Phil en Alex naar een basketbalwedstrijd, waar ze een gênant moment beleven op het grote scherm.
«
»
22:55 New Girl
Een van de huisgenoten besluit te verhuizen. Winston komt zijn angst voor het donker onder ogen. De relatie van Cece en Schmidt bereikt een breekpunt.
«
»
23:25 Friends
Chandler en Monica spreken af om elkaar zelfgemaakte cadeautjes te geven als ze een halfjaar samen zijn, maar ze hebben geen van beiden iets gemaakt. Ross probeert Rachel en Phoebe gevechtskunst bij te brengen. Joey huurt een dubbelganger in.
«
»
23:55 Friends
Wanneer hun appartement brandschade oploopt, moeten Rachel en Phoebe kiezen of ze tijdelijk bij Joey willen wonen of bij Monica. Ross krijgt problemen doordat hij iets begint met een studente. Chandler probeert Joey's carrière een zetje te geven.
«
»
00:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
01:05 ER
Neela probeert de beste manier te vinden om haar nieuwe stagiaire te kunnen begeleiden, en Gates botst met Kayson over een diagnose wanneer hij nog een kans krijgt op de eerste hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers