TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
19:35 Snapped
Een kleine dorpskerk wordt opgeschrikt wanneer een parochiaan wordt vermoord. Na een schokkende wending blijkt dat de dader dicht bij huis gezocht moet worden.
«
»
20:30 Cold Justice
Kelly en Steve Spingola proberen de mysterieuze moord op te lossen van een vader die in zijn huis is doodgeslagen en neergeschoten, terwijl zijn zesjarige dochter vlakbij lag te slapen.
«
»
21:25 World's Most Evil Killers
Steven Grieveson vermoordde in 1994 vier tienerjongens in zijn rol als de Sunderland Wurger voordat hij werd gepakt.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Shane, familievriend van Jane met een drugsverleden, werd vermoord gevonden. Jane en Frankie zijn compleet verbijsterd over zijn dood en brengen de broers van Shane het slechte nieuws.
«
»
23:20 C.S.I. New York
Een grap bij een studentenvereniging gaat helemaal fout en een van de leden komt dood in een open graf terecht. Ook wordt een van de leden vermist. Het CSI-team onderzoekt de zaak.
«
»
00:10 FBI: Most Wanted
Speciaal agent Remy Scott voegt zich als nieuwe leider bij de groep. Het team onderzoekt een reeks moorden die verband houden met een verboden liefde tussen een jonge tiener en haar oudere vriend.
«
»
01:05 Shades of Blue
Wozniak komt oog in oog te staan met zijn verrader, waarna hij een verschrikkelijke keuze moet maken. Stahls fanatieke plan om Harlee neer te halen lijkt eindelijk te slagen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers