TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:15 MasterChef Australië
De chefs strijden voor immuniteit. Ze krijgen 75 minuten de tijd om een fusion gerecht te bereiden.
«
»
14:35 Project Runway
De ontwerpers wordt gevraagd een elegante cocktailjurk te maken. Een van de meest opwindende modeontwerpers, Christopher John Rogers, staat op de gastenlijst voor deze VIP-party.
«
»
15:40 Achter gesloten deuren
Noor heeft gemerkt hoe haar vriendjes stuk voor stuk zijn afgehaakt als haar dochter ter sprake kwam. Daarom verzwijgt ze tegenover haar nieuwe vriend dat ze een kind heeft.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief NL
Eén van de meiden van Joy heeft groot nieuws en dat zorgt voor een interessante wending. In Thailand is er opeens een crisis gaande bij Martijn en Tamara. In Zweden daagt de jonge Suus Bram uit om open kaart te spelen.
«
»
17:50 De Pfaffs
Carmen denkt dat Jean-Marie weer bijna de oude is, nu zijn eetlust weer toeneemt. De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty. Debby en Kelly willen dezelfde outfit dragen.
«
»
18:30 Home and Away
Leah overtuigt Theo om de politie in te lichten over haar vermoedens omtrent Justin. Maar wanneer Rose voorstelt om Justin erbij te halen, loopt de situatie compleet uit de hand.
«
»
19:00 Blind Getrouwd UK
De laatste groep pasgetrouwden gaat op huwelijksreis, maar het duurt niet lang voordat ze tegen hobbels op de weg aanlopen. En de schoonfamilieweek gaat door, waardoor een huwelijk op een breekpunt belandt.
«
»
20:00 Darts
De wereldtop in het darts verzamelt voor een nieuw rondje darts op topniveau. Vanavond staan de resterende vier wedstrijden uit de tweede ronde (best of 5 sets) op het programma.
«
»
00:00 Highway Cops
Agenten krijgen te maken met een te hard rijdende bruidegom die de trouwjurk van zijn vrouw kwijt is. Een chauffeur besluit zijn eigen kentekenplaten te maken. Ook stelen wat dieven caravans.
«
»
00:35 Blind Getrouwd UK
De laatste groep pasgetrouwden gaat op huwelijksreis, maar het duurt niet lang voordat ze tegen hobbels op de weg aanlopen. En de schoonfamilieweek gaat door, waardoor een huwelijk op een breekpunt belandt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers