TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:00 Signora Volpe
Wanneer een oude vijand Sylvia ontvoert, moet ze een beroep doen op haar fysieke en mentale veerkracht om te ontsnappen. Terwijl Riva via officiële kanalen onderzoek doet, voeren Henry en Isabel hun eigen geheime operatie uit.
«
»
14:55 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
16:50 Death in Paradise
Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij is helaas snel afgeleid.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Hidden Caribbean: Havana to Haiti
Joanna ontmoet in Havana een jonge opkomende bokskampioene, ze maakt een tochtje door de hoofdstad met een jonge Cubaan, brengt een bezoek aan een hotel dat dateert van voor de revolutie en ziet de sigarenrollers naarstig aan het werk in hun fabriek.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Het team is in het Woodhorn Museum in Northumberland, een voormalige kolenmijn. De experts bespreken onder andere een gouden Rolex uit de jaren 80 en FA Cup-medailles die gewonnen werden door een legendarische voetballer.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en zijn team onderzoeken een gruwelijke moord van een man in een bos, die gelinkt is aan een wilde jonge vrouw. Ondertussen ontdekt dokter Ogden waar het geadopteerde kind vandaan komt.
«
»
21:00 Hope Street
De plotselinge komst van rechercheur Leila Hussain brengt het slaperige Port Devine in rep en roer.
«
»
22:00 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
22:55 Scott & Bailey
Enkele online-advertenties zouden kunnen helpen bij het oplossen van een ingewikkelde moordzaak. Rachel en Will gaan door met hun geheime romance. Janet en Rachels vriendschap wordt op de proef gesteld.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Na de brute elektrocutie van een oude man vermoedt Murdoch dat er een zwarte weduwe in het spel is. Crabtree ontmoet Lucy Maud Montgomery tijdens een van zijn beroemde schrijfcursussen.
«
»
00:40 Ragdoll
Het onvoorspelbare gedrag van Rose roept vragen op bij Edmunds. De moordenaar is een stapje voor, en Baxters plannen om een slachtoffer te beschermen mislukken. Het team kijkt toe hoe de plannen van de moordenaar uitkomen.
«
»
01:25 The Sister
Terwijl Nathan en Bob in de bossen aan het graven zijn, komt de waarheid over de bewuste avond naar boven. En net wanneer Nathan hoopt dat de nachtmerrie voorbij is, heeft Bob nog een nare verrassing in petto.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers