TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
19:45 Station 19
De bewoners van een flatgebouw maken zich zorgen om een medebewoner en roepen de hulp in van de brandweer. Ryan maakt een verrassende keus voor een meeloopdag.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Tammy moet een tiener beschermen wanneer haar vader blijkt te zijn doodgeschoten. De rest van het team zoekt naar de dader.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Een man imiteert Lasalle om een jonge vrouw uit de gevangenis te krijgen. Het team onderzoekt zowel de bedrieger als de gevangene.
«
»
22:25 Station 19
Sullivan, Andy en Maya proberen een brand te blussen in een verlaten gebouw. Sullivan wil dat ieder teamlid een speciale vaardigheid leert. Ryan wordt geconfronteerd met iemand uit zijn verleden.
«
»
23:20 NCIS
Een computerexpert zegt dat ze getuige van een moord op een zeeman is. Het team kan echter geen fysiek bewijs vinden, maar McGee denkt dat er meer achter het verhaal zit.
«
»
00:10 NCIS
In een nationaal park valt een jonge marinier, sergeant William Moore, van een rots. Een camera registreert zijn val. Het leek een ongeluk, maar Gibbs onderzoekt de zaak en ontdekt dat zijn vrouw hem bedroog met zijn beste vriend.
«
»
01:05 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers