TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Big Sky
Wanneer Scarlet een alarmerend telefoontje krijgt dat haar zus vermist wordt, realiseert Ronald zich hoe ingewikkeld alles is geworden. Cassie, Jenny, Gil en Rosie komen in de problemen op de ranch.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Cold Case
Het team heropent de zaak van een havenarbeider die als professioneel worstelaar bijverdiende tot hij in 1986 dodelijk werd neergeschoten. Valens onderzoekt in het geheim een aanwijzing voor de man die zijn moeder beroofde en verkrachtte.
«
»
09:15 ER
Een vrouw in hongerstaking weigert behandeling totdat ze zeker weet dat de INS haar zoon opnieuw zal horen over zijn deportatie. Abby vermoedt dat een patiënte het slachtoffer is van ouderenmishandeling, maar ze kan geen bewijs vinden.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 CSI: Crime Scene Investigation
Een actrice wordt vermoord tijdens de opnames van haar show in Las Vegas. Het onderzoek levert tal van verdachten op.
«
»
11:15 FBI
Een diplomatieke beveiliger wordt buiten werktijd doodgeschoten in New York City terwijl hij iemand probeert aan te houden. Het team vermoedt dat zijn dood verband houdt met zijn diensttijd in Kroatië.
«
»
12:00 Unforgettable
Eliot laat Carrie en Al zijn strandhuis in de Hamptons gebruiken in ruil voor hulp bij een moordonderzoek, maar het onthullen van geheimen in de hechte gemeenschap wordt een uitdaging.
«
»
12:45 NCIS
Er worden kapotte kogelwerende vesten gevonden in een vrachtwagen vol met gestolen militaire goederen. Het team onderzoekt waar de vesten vandaan komen en spoort de al verzonden vesten op.
«
»
13:30 Bones
Het team doet onderzoek wanneer een kruiswoordpuzzelmeester dood wordt aangetroffen. Daisy zoekt steun bij haar doula.
«
»
14:15 Younger
Liza is geschokt als ze een onverwachte costar ziet in haar Infinitely 21-advertentiecampagne. Kelsey en Charles gaan met een plan naar Chicago. Josh overweegt zijn opties buiten Inkburg.
«
»
14:40 ER
Een patiënt beschuldigt Carter ervan zijn vrouw meer dan tien jaar geleden te hebben vermoord. Pratt behandelt een slachtoffer van huiselijk geweld en maakt een afspraak met de maatschappelijk werkster die aan haar zaak is toegewezen.
«
»
15:25 Neighbours: A New Chapter
Toadie voelt zich schuldig nadat hij met Melanie naar bed is geweest. Chelsea probeert Krista's voorbereidingen voor de Longest Lie-In te saboteren. Ook trekt Byrons interesse in Sadie de aandacht.
«
»
15:50 Cold Case
Het team ontdekt dat Nick Vera een dieptepunt heeft bereikt nadat hij is verdwenen. Een zaak van brandstichting, uit 2006, neemt een nieuwe wending en kan helpen om zijn verblijfplaats te achterhalen.
«
»
16:40 CSI: Crime Scene Investigation
Het team schrikt als Warrick beschuldigd wordt van moord op een beroemde gangster uit Las Vegas. Hijzelf is ook niet overtuigd van zijn onschuld.
«
»
17:30 Unforgettable
Carrie probeert Eliot en de burgemeester te redden wanneer een cybercrimineel hen opsluit.
«
»
18:15 FBI
Nadat een cipier is neergeschoten, onderzoekt het team een ex-marinier die op het slechte pad is gekomen sinds zijn terugkeer uit Afghanistan. Tiffany's zus klopt bij haar aan voor hulp, als hun jongere broer agressief wordt.
«
»
19:00 Criminal Minds
Twee jongeren worden ontvoerd in een klein dorp in Californië, één van hen wordt verminkt teruggevonden. Het team staat voor de lastige taak om de zaak op te lossen.
«
»
19:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een controversiële professor psychologie. Brennan werkt samen met Aubrey.
«
»
20:35 Copycat
Detective M.J. Monahan en haar partner bij de politie van San Francisco, Reuben Goetz, onderzoeken een reeks moorden. Ze krijgen daarbij de hulp van Helen Hudson, een psychologe die seriemoordenaars bestudeert en zelf het slachtoffer.
«
»
22:50 CSI: Vegas
Het CSI-team onderzoekt de excentrieke wereld van sideshows wanneer een aantal artiesten verbrand in een kuil worden gevonden. Hodges overweegt om een deal voor strafvermindering te sluiten als zijn rechtszaak op het punt staat om te beginnen.
«
»
23:50 Coroner
Jenny en Donovan hebben hun handen vol aan een mysterieuze dood in een spookhuis. De muren van het huis zijn beklad met doodsbedreigingen. Alison ontdekt iets nieuws over de dood van haar moeder.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
Toadie voelt zich schuldig nadat hij met Melanie naar bed is geweest. Chelsea probeert Krista's voorbereidingen voor de Longest Lie-In te saboteren. Ook trekt Byrons interesse in Sadie de aandacht.
«
»
01:30 ER
Een patiënt beschuldigt Carter ervan zijn vrouw meer dan tien jaar geleden te hebben vermoord. Pratt behandelt een slachtoffer van huiselijk geweld en maakt een afspraak met de maatschappelijk werkster die aan haar zaak is toegewezen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers