TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Neighbours: A New Chapter
Door een schokkende aanval komt het leven van de bewoners van Ramsay Street stil te staan.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Cold Case
Een pas ontdekte foto van een vermoorde zeventienjarige achterop een motorfiets geeft haar connectie met een beruchte bende aan en zet het team aan om de zaak uit 1976 te heropenen.
«
»
07:50 ER
De dokters van de spoedafdeling komen samen om de studenten geneeskunde te evalueren. De meerderheid van de artsen vindt dat Neela te passief reageert in noodsituaties, maar Carter neemt haar in bescherming.
«
»
08:35 Neighbours: A New Chapter
Door een schokkende aanval komt het leven van de bewoners van Ramsay Street stil te staan.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Het team zoekt naar het ongewone high-tech wapen dat het bedrijf van een vermoorde biljonair heeft gemaakt.
«
»
10:20 FBI
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, krijgt het team contact met de woedende imam van de voormalige moskee van OA. Ze houden vol dat de slachtoffers ten onrechte als terroristen werden aangemerkt.
«
»
11:10 Unforgettable
Al en Carrie zijn op de plek waar een zeventienjarige studente neergeschoten is. Op de moord scene wordt een tweede slachtoffer neergeschoten. Aan Carrie en Al de taak om uit te zoeken of de twee moorden met elkaar te maken hebben.
«
»
12:00 NCIS
Het team onderzoekt de brute moord op een luitenant die net terug was uit het Midden-Oosten. Het team ondervraagt de vriend van het slachtoffer, een marine kapitein met een posttraumatisch stresssyndroom.
«
»
12:45 Bones
Brennan moet als jurylid dienen, maar het bewijs in de zaak is niet waterdicht. De kroongetuige overlijdt ook plotseling.
«
»
13:35 Younger
Liza streeft naar een nieuwe relatie terwijl Kelsey een oude opnieuw bezoekt. Diana ontdekt de waarheid over Richard. Lauren moedigt Josh aan om zijn hart te volgen.
«
»
14:00 ER
Sandy Lopez raakt zwaar gewond tijdens het blussen van een hevige brand in een pakhuis. De ramp zorgde voor nog meer gewonde brandweerlui, die allemaal op de spoedafdeling worden binnengebracht.
«
»
14:50 Neighbours: A New Chapter
Terese gaat de confrontatie aan. Chelsea beraamt haar volgende zet. Haz gaat tot het uiterste.
«
»
15:20 Cold Case
De eigenaar van een winkel waar Jeffries na het werk vaak naar toe gaat, wordt tijdens een winkeldiefstal doodgeschoten. Jeffries, die toevallig in de winkel was, wordt neergeschoten. Lilly Rush en haar team willen de dader opsporen.
«
»
16:10 CSI: Miami
Een parachutist vindt de dood wanneer zijn, gesaboteerde, parachute niet opengaat. De lijst van verdachten bevat meer dan honderd van zijn spermadonorkinderen.
«
»
17:00 Unforgettable
Tijdens het onderzoek naar de moord op een geestenjager pleegt diens moordenaar een aanslag op Carrie, waarna ze naar het ziekenhuis moet. De moordzaak staat in verband met een huiveringwekkende ontdekking die het slachtoffer heeft gedaan.
«
»
17:55 FBI
Het team haast zich bij een onderzoek naar een extremistische wapengroep, nadat een gebouw van de anti-wapenlobby is gebombardeerd. SAC Bashar biedt OA een mogelijke promotie aan.
«
»
18:45 Criminal Minds
De BAU gaat naar Houston om een aantal schijnbaar niet gelieerde moorden op bouwplaatsen te onderzoeken. In eerste instantie denkt het team dat ze te maken hebben met een zwerver die een wijk in Houston terroriseert.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een voedselwetenschapper wiens lichaam in een vleesmolen is beland. Angela regelt een feest voor Brennan.
«
»
20:35 Those Who Wish Me Dead
Hannah, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van drie levens, is een rookspringer die in een uitkijktoren hoog boven de wildernis van Montana zit. Ze ontmoet al snel Connor, een schichtige jongen die op de vlucht is in het afgelegen bos.
«
»
22:25 The Secrets She Keeps
Agatha heeft na lang plannen eindelijk haar perfecte gezin samen met haar baby en Hayden. Maar de terugkomst van een oude vlam van Agatha dreigt haar plannen te dwarsbomen.
«
»
23:30 Harrow
Harrow begraaft zichzelf in het werk om te voorkomen dat hij geconfronteerd wordt met een sterfgeval dat hem nauw aangaat. Een verband tussen twee ogenschijnlijk niet-gerelateerde sterfgevallen opent echter nieuwe openingen voor onderzoek.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Terese gaat de confrontatie aan. Chelsea beraamt haar volgende zet. Haz gaat tot het uiterste.
«
»
01:05 ER
Sandy Lopez raakt zwaar gewond tijdens het blussen van een hevige brand in een pakhuis. De ramp zorgde voor nog meer gewonde brandweerlui, die allemaal op de spoedafdeling worden binnengebracht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers