TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street worden geconfronteerd met de gevolgen van hun protest.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Cold Case
Toen in 2002 een rijke blanke tiener en een worstelende zwarte tiener uit heel verschillende steden op exact hetzelfde tijdstip van de dag werden vermoord, legde niemand een verband.
«
»
07:35 ER
Elizabeth, die niet weet dat Mark opnieuw een hersentumor heeft, logeert nog steeds met Ella in een hotel en tracht een diepgaand gesprek met haar echtgenoot zoveel mogelijk uit de weg te gaan.
«
»
08:20 Neighbours: A New Chapter
Toadie worstelt met complexe emoties en Nicolette gaat een onzekere toekomst tegemoet.
«
»
08:45 CSI: Miami
Horatio en het CSI-team moeten een oude zaak opnieuw onderzoeken. De straf van een ten dode opgeschreven man wordt 24 uur uitgesteld wanneer een getuige beweert dat ze de moord vanuit een ander gezichtsveld heeft gezien.
«
»
09:35 FBI
Nadat populaire presidentskandidaat, Valerie Caldwell, het doelwit wordt van een autobom, moeten OA en Maggie de dader op zien te sporen voor hij opnieuw toeslaat.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Castle
Door zijn banden met de maffia wordt Castle op non-actief gesteld. Om toch nog aan een zaak te kunnen werken haalt hij zijn papieren als privé-detective.
«
»
11:45 NCIS
Wanneer Gibbs' ex-schoonmoeder verdachte is in een moordonderzoek, komen er langzaam allerlei pijnlijke geheimen aan de oppervlakte.
«
»
12:35 Bones
Het team ontdekt het lijk van een eetkampioen enkele dagen voor een wedstrijd. Booth is verrast door een opmerking van Brennan over de baby.
«
»
13:25 Younger
Liza beleeft haar tweede jeugd nu ze als 26-jarige door het leven gaat en spreekt af met de knappe Josh. Op kantoor moet ze een marketingstunt bedenken om een schrijfster aantrekkelijk te maken bij een jong publiek, wat voor haar niet is weggelegd.
«
»
13:50 ER
Mark krijgt tijdens moeilijke spoedgevallen steeds meer last van zijn hersentumor. Zijn motorische vaardigheden gaan erop achteruit en Kerry maant hem aan het kalm aan te doen. Ze wijst hem de nieuwe, zelfingenomen student Greg Pratt toe.
«
»
14:45 Neighbours: A New Chapter
Toadie moet beoordelen wat zijn comfortzone is, Terese heeft een interessant voorstel voor Jane, Wendy krijgt een nieuw perspectief op haar gevoelens en Nicolette confronteert Chloe.
«
»
15:15 Cold Case
Rush heropent de zaak uit 1981 van een getrouwd stel dat is omgekomen door een gaslekexplosie wanneer nieuw bewijs opduikt dat de vrienden van de slachtoffers bindt aan een radicale activistische groepering uit de jaren 70.
«
»
16:10 CSI: Miami
Het lichaam van een man valt tegen hoge snelheid op het dak van een auto. Het team komt ter plaatse en probeert te achterhalen waar het lichaam vandaan komt.
«
»
17:00 Castle
Een jonge soapactrice wordt vermoord, Beckett en het team worden op de zaak gezet. Ondertussen wordt Castle door de hoofdrolspeler van de soap ingehuurd om alles van een andere kant te bekijken.
«
»
17:55 FBI
Na een schietpartij in een nachtclub blijkt dat de FBI mogelijk eerdere dreigementen van een lokale witte supremistengroep heeft genegeerd. Kristen worstelt met haar toewijding aan het Bureau en haar verantwoordelijkheid tegenover haar gemeenschap.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team van analisten gaat naar San Diego om een moorddadige verkrachter te stoppen die bij daglicht toeslaat in de welvarende wijken van de stad. De dader past zo goed dat de politie hem niet heeft kunnen arresteren.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een vrouwelijk bestuurslid van een speelgoedbedrijf worden gevonden. Brennan maakt zich zorgen over het moederschap.
«
»
20:35 Booksmart
Amy en Molly realiseren zich op de avond voor hun diploma-uitreiking dat ze misschien de speciale momenten van hun tienerjaren hebben gemist. De meiden besluiten om vier jaar plezier in één nacht te proppen.
«
»
22:35 Oogappels
Carola maakt zich zorgen over Marcel die is vertrokken en niets van zich laat horen. Max heeft het zwaar. Pip biecht aan Dina op dat ze zich zorgen maakt over Nina.
«
»
23:50 Friends
Rachel baalt dat haar knappe vervanger op het werk voor haar verjaardag is uitgenodigd. Ross moet alle moeite doen om Joey uit de buurt van Emma's nieuwe nanny te houden en Phoebe krijgt Mike zover om voor haar nest met ratjes te zorgen.
«
»
00:25 Friends
Terwijl Rachel worstelt met haar gevoelens voor collega Gavin, probeert Ross met de hulp van Chandler in contact te komen met knappe vrouwen om Rachel jaloers te maken. Phoebe krijgt er spijt van dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaoke-avond.
«
»
01:05 Neighbours: A New Chapter
Toadie moet beoordelen wat zijn comfortzone is, Terese heeft een interessant voorstel voor Jane, Wendy krijgt een nieuw perspectief op haar gevoelens en Nicolette confronteert Chloe.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers