TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 Cold Case
Tijdens het heronderzoek van een balspeler die in 1945 doodgeknuppeld werd gevonden, hebben Lilly en Jeffries geen spoor meer en moeten ze op hun schreden terugkeren als ze de moordenaar in de kraag willen vatten.
«
»
09:05 ER
Amy raakt in paniek wanneer haar manische moeder plots in het ziekenhuis opduikt om haar te bezoeken. Dokter Benton ontdekt dat een slachtoffer een schot een naast familielid is en dokter Chen confronteert de vader van haar baby.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 CSI: Miami
Als een kraan op een flatgebouw neerstort, komt een belangrijke getuige om het leven. Het CSI-team vermoedt dat dit geen ongeluk was, en probeert de moordenaar te vinden, om zo de gevaarlijke onderwereldbaas Joey Salucci te kunnen veroordelen.
«
»
11:10 Rizzoli & Isles
Een rijke vrouw wordt onderaan de trap van haar woning dood aangetroffen. Rizzoli en Isles onderzoeken het geval. Maura besluit om een kleine operatie te ondergaan en terwijl ze daarvan herstelt, groeit ze naar Hope toe.
«
»
11:50 Castle
Beckett en Castle worden geconfronteerd met hun eigen beslissingen tijdens een belangrijk onderzoek. Ondertussen staan er een aantal spannende avonturen te wachten op het stel.
«
»
12:35 NCIS
Het team onderzoekt een luitenant van de marine die beschuldigd wordt van een poging tot moord op haar man, maar die zich van de aanval niets kan herinneren. Kasie worstelt met een mogelijke medische dreiging.
«
»
13:20 Bones
Een metro crasht door tienduizenden liters water en het lijk van een schrijver komt bovendrijven. Dr. Sweets dealt met een posttraumatische stressstoornis.
«
»
14:05 Younger
Liza en Kelsey zijn op zoek naar een nieuwe zakenpartner, terwijl Charles Liza met frisse ogen aankijkt en de pasgetrouwde Josh terugkeert naar Brooklyn.
«
»
14:30 ER
Tijdens een stormachtige Thanksgiving, worstelen op de spoedafdeling enkele dokters met persoonlijke problemen. Greene krijgt verontrustend nieuws, Corday wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken en Abby probeert haar moeder weg te sturen.
«
»
15:20 Neighbours: A New Chapter
JJ's grillige gedrag is verontrustend en Reece krijgt bezoek van een ongewenste gast.
«
»
15:45 Cold Case
Het team keert terug naar de dood van een vrouw in 1954, wiens identiteit sindsdien is gestolen. Het onderzoek brengt schokkend nieuws over de geestelijke gezondheidszorg in de jaren vijftig aan het licht.
«
»
16:30 CSI: Miami
Het team onderzoekt de moord op Steve Howell, die in een hotelkamer gevonden is. Hij is met handboeien vastgebonden en vervolgens neergestoken. Het onderzoek wijst uit dat hij geregeld met getrouwde vrouwen in bed dook, waarna hij hun geld stal.
«
»
17:20 Castle
Beckett voert een race tegen de klok om diegene te vinden die een dodelijk gif heeft gestolen. De zaak heeft een persoonlijk tintje voor Beckett, Castle is namelijk ook geïnfecteerd door de stof.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Jane en Maura ontwarren een oud spookverhaal tijdens het onderzoek naar een dubbele moord in een ziekenhuis. Angela neemt Frankie mee naar het concert van Kent.
«
»
18:55 Criminal Minds
De gemummificeerde overblijfselen van talloze slachtoffers worden gevonden in de muren van een afgelegen huis van een ouder echtpaar in South Carolina. Rossi, J.J. and Simmons gaan achter een spoor van aanwijzingen.
«
»
19:40 Bones
Er wordt teruggekeken op de eerste zaak waar Brennan en Booth aan samenwerkten en hoe de relaties tussen andere leden van het team begonnen.
«
»
20:35 American Beauty
De Burnhams lijken een perfecte familie, maar schijn bedriegt. Lester Burnham geeft meer kleur aan zijn leven wanneer hij het knappe vriendinnetje van zijn dochter ontmoet.
«
»
22:45 Sex and the City
Aleksandr blijkt geen kinderen meer te willen en Carrie vindt dit moeilijk. Miranda en Steve vertrekken op hun huwelijksreis. Samantha bezoekt een oncoloog.
«
»
23:20 Sex and the City
Carrie heeft het erg moeilijk met Samantha's situatie maar dit laat Aleksandr koud. Miranda denkt naar Brooklyn te verhuizen en Charlotte krijgt een hondje. Samantha begint aan haar chemokuur.
«
»
23:50 Friends
Rachel en Phoebe wedijveren met elkaar om de vraag wie Monica's getuige mag zijn, maar Monica wil de knoop niet doorhakken. Uiteindelijk gunt Phoebe de eer aan Rachel. Chandler probeert zijn excuses aan te bieden aan een vriendinnetje van vroeger.
«
»
00:20 Friends
Ross ontdekt dat zijn proefschrift in een hoek van de bibliotheek staat waar studenten komen om seks te hebben. Janice nodigt zichzelf uit voor de bruiloft van Chandler en Monica. Rachel en Phoebe bemoeien zich met de relatie van Joey.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers