TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Neighbours: A New Chapter
Terwijl Paul op zoek is naar de zwakheden van zijn rivaal, ontdekt hij verrassende nieuwe informatie. Jane komt in een neerwaartse spiraal terecht na een grote schok die mogelijk gevolgen heeft voor een hechte vriendschap.
«
»
01:40 Neighbours: A New Chapter
Paul maakt een berekende zet die grote gevolgen heeft voor Lassiters. Mackenzie waagt een sprong in het diepe die haar buiten haar comfortzone laat treden. Harold heeft een extravagant plan.
«
»
02:05 Soof: Een nieuw begin
Het is de dag van het huwelijk van Hansje en Gerrit. Sacha komt speciaal over uit Amerika. Vlak voor de ceremonie ontdekt Gerrit iets wat de bruiloft in gevaar brengt.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Cold Case
Een onopgeloste moord uit 1963 op een tiener wordt heropend, nadat het lichaam van de jongen wordt gevonden door detective Jeffries. Het gaat om een Afro-Amerikaanse tiener wiens familie leed onder racisme.
«
»
08:35 ER
Luka tracht Carol het hof te maken, maar ze toont weinig interesse. Carol slaagt er immers niet in te wennen aan haar leven als alleenstaande moeder en heeft het op haar verjaardag erg lastig. Mark blijft thuis om voor zijn stervende vader te zorgen.
«
»
09:20 Neighbours: A New Chapter
Paul maakt een berekende zet die grote gevolgen heeft voor Lassiters. Mackenzie waagt een sprong in het diepe die haar buiten haar comfortzone laat treden. Harold heeft een extravagant plan.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 CSI: Crime Scene Investigation
Terwijl de leden van het CSI-team jacht maken op een kannibalistische moordenaar, realiseren ze zich dat ze meer dan een persoon achtervolgen.
«
»
11:00 Rizzoli & Isles
Jane en Maura onderzoeken de moord op een vrouw die deel uitmaakte van een `fear club'. De leden nemen deel aan spelen waarin ze gruwelijk geterroriseerd worden.
«
»
11:45 Castle
Een jonge vrouw schrikt zich letterlijk dood na het kijken van een DVD. Castle en Beckett onderzoeken deze angstaanjagende DVD nader, ook Castle weet zijn zenuwen niet onder controle te houden na het zien van het beeldmateriaal.
«
»
12:30 NCIS
Tijdens het onderzoek naar de dood van een mede-NCIS-agent, die op de katten van een vriend paste, realiseert het team zich dat een van hen in het geheim onderzoek deed naar een mogelijke mol.
«
»
13:20 Bones
Brennan en Booth onderzoeken overblijfselen die door een makelaar zijn gevonden. De opa van Booth komt bij hem wonen.
«
»
14:05 Younger
Het succes van Liza en Kelsey's nieuwste titel leidt tot een Twitter-vete, die eindigt in een ramp.
«
»
14:30 ER
Carter krijgt het steeds moeilijker om zich te concentreren op zijn werk waardoor hij bijna een vrouw de dood injaagt. Chen merkt het vreemde gedrag van Carter op en maakt zich zorgen. Carol helpt ondertussen een terminale kankerpatiënte.
«
»
15:15 Neighbours: A New Chapter
Na een verwoestende klap neemt Wendy op gevaarlijke wijze het heft in eigen handen. Byron wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Toadie komt tot een schokkend besef.
«
»
15:45 Cold Case
In 1985 werd textielarbeider Joe Young in Kensington onder mysterieuze omstandigheden om het leven gebracht. Zijn neef James Hogan is een bajesklant en hij duidt de pas vrijgelaten Hem aan als de dader. Scott en Lilly heropenen de zaak .
«
»
16:30 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt, in samenwerking met de FBI, de internetgerelateerde moord op de vrouw van een prominente casino-eigenaar.
«
»
17:20 Castle
Er wordt een lichaam gevonden in een enorme keukenmachine. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en al gauw zijn ze een Ierse bende op het spoor.
«
»
18:10 Rizzoli & Isles
Wanneer Jane en Maura een vuurgevecht onderzoeken, treden ze binnen in de geheime wereld van een Oost-Europese bende. Maura krijgt last van hoge koorts. Angela en Kent proberen haar zo snel mogelijk weer helemaal op te lappen.
«
»
18:55 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Chicago om onderzoek te doen naar een man die verschillende moorden heeft gepleegd en telkens rode rozen op zijn slachtoffers legt. Rossi krijgt onverwacht bezoek van zijn ex-vrouw, Krystall Richards.
«
»
19:45 Bones
De overblijfselen van een gamer worden gevonden in een vetvrachtwagen. Brennan en Booth starten hun onderzoek.
«
»
20:35 Fire Country
Het team komt in actie na een uit de hand gelopen brand in een wellness-retraite. Elders probeert een ander team een van zijn eigen mensen te behoeden voor een gevaarlijke overdosis.
«
»
21:25 Fire Country
De bemanningen van Station 42 en Third Rock komen in actie na een dodelijke explosie in een verlaten mijn. Bode staat voor een moeilijke beslissing die ernstige gevolgen kan hebben.
«
»
22:15 The Graham Norton Show
Jodie Foster in de hoofdrol in 'True Detective: Night Country'. Olivia Colman over 'Wicked Little Letters'. Wanda Sykes' nieuwe Netflix special 'Wanda Sykes: I'm an Entertainer'. Lorraine Kelly over haar debuutroman 'The Island Swimmer'.
«
»
23:15 Friends
Ross maakt zich zorgen wanneer zijn studente/vriendin op vakantie gaat met haar wilde vriendinnen. Rachel zoekt iemand met wie ze naar een gala kan. Joey's koelkast houdt ermee op.
«
»
23:40 Friends
In deze aflevering, die vooral bestaat uit fragmenten uit eerdere afleveringen, doet Joey auditie voor een grote tv-rol. Maar Chandler verpest alles bijna doordat hij een belangrijke telefonische boodschap vergeet door te geven.
«
»
00:10 Neighbours: A New Chapter
Na een verwoestende klap neemt Wendy op gevaarlijke wijze het heft in eigen handen. Byron wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Toadie komt tot een schokkend besef.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers