TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Before I Fall
De populaire Samantha wordt na een zwaar auto-ongeluk steeds opnieuw wakker op dezelfde dag. Gevangen in deze tijdlus begint ze zich af te vragen hoe perfect haar leven eigenlijk was. Daarna ontdekt Samantha hoe ze in één dag het verschil kan maken.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Cold Case
Een man beweert dat hij in 1982 vals is beschuldigd van de moord op zijn rijke vrouw. Wanneer een junk wordt aangehouden met de zeldzame ring van de vermoorde vrouw, wordt de zaak heropend.
«
»
08:50 ER
Na de schorsing van dokter Weaver is dokter Romano verantwoordelijk voor de spoedafdeling. Abby behandelt een jonge moeder met vijf kinderen die opnieuw zwanger is. Ze overweegt een abortus, maar is bang voor de reactie van haar man.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Crime Scene Investigation
De leden van het CSI-team gaan op onderzoek uit wanneer een hele familie als vermist wordt opgegeven. De familie blijkt al een maand vermist te zijn.
«
»
10:50 Rizzoli & Isles
Maura is ontvoerd en niks houdt Jane en het team tegen om haar weer veilig thuis te brengen. Maura ontdekt een complot dat veel verder gaat dan haar ontvoering.
«
»
11:35 Castle
Castle en Beckett doen onderzoek naar een moord, maar ontdekken een veel groter complot tijdens hun zoektocht; een groep criminele is van plan om de dochters van vooraanstaande personen te ontvoeren.
«
»
12:20 NCIS
Wanneer een lichaam wordt gevonden op een camping, staat het team voor een raadsel. Ze vermoeden dat het om een berenaanval gaat, totdat er gruwelijk bewijsmateriaal opduikt. De ex-vriend van agent Knight wordt opgeroepen om te assisteren.
«
»
13:05 Bones
Het team start een onderzoek nadat de overblijfselen van een kippenboer worden gevonden. Angela start een campagne voor dierenrechten.
«
»
13:55 Younger
Liza wordt gepromoveerd, maar moet nog steeds haar oude werk doen, omdat de uitgever geen extra werknemers kan betalen. Een van de meest succesvolle auteurs van de uitgeverij overlijdt en de medewerkers van de uitgeverij wonen de begrafenis bij.
«
»
14:20 ER
Mark Greene neemt een dag vrij om bij zijn zieke vader te kunnen zijn, maar belandt toch nog op de spoedafdeling wanneer zijn vader verslechtert. Carter slaagt er niet in om de aanslag op zijn leven te verwerken en heeft last van flashbacks.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Terwijl Paul op zoek is naar de zwakheden van zijn rivaal, ontdekt hij verrassende nieuwe informatie. Jane komt in een neerwaartse spiraal terecht na een grote schok die mogelijk gevolgen heeft voor een hechte vriendschap.
«
»
15:35 Cold Case
Een oude schoolvriendin van Nick beweert dat leden van een sekte betrokken waren bij de dood van haar zus in 1995. Destijds werd aangenomen dat ze in een dronken bui viel en doodvroor. Maar daar denkt haar zus nu anders over.
«
»
16:25 CSI: Crime Scene Investigation
Als een tiener begint te schieten op een politiebureau, moet D.B. Russell beslissen hoe hij zichzelf en de andere gegijzelden kan redden.
«
»
17:10 Castle
Nadat het de FBI niet lukt om Alexis te bevrijden, besluit Castle het recht in eigen handen te nemen. Tijdens de zoektocht naar zijn dochter komt Castle een zeer sinistere verrassing op het spoor.
«
»
18:00 Rizzoli & Isles
Wanneer Otis Reynolds, een beveiligingsagent, tijdens een overval een van de twee dieven kan uitschakelen, wordt hij zelf neergeschoten. Er blijven vele vragen onbeantwoord en Rizzoli en Isles starten hun zoektocht naar de tweede dader.
«
»
18:50 Criminal Minds
Ver weg van FBI director Linda Barnes, komt het BAU team op een geheime locatie samen om het onderzoek te voeren naar een verdachte die jonge vrouwen zou kidnappen en fotograferen.
«
»
19:40 Bones
Booth kan niet meer zo nauwkeurig schieten sinds zijn hersenoperatie. Hij onderzoekt met Brennan de dood van een kleine worstelaar.
«
»
20:35 Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous
Sinds FBI-agente Gracie Hart undercover ging tijdens een missverkiezing, is ze beroemd geworden. Wanneer enkele goede vrienden worden ontvoerd, duikt Gracie opnieuw in de verkleedkist.
«
»
22:35 Sex and the City
Miranda wil niet dat Steve haar nieuwe vriend leert kennen. Big moeten worden geopereerd en Carrie heeft het er erg moeilijk mee. Samantha wil niet hand in hand lopen met Smith.
«
»
23:05 Sex and the City
Miranda werkt teveel en moet meer tijd doorbrengen met haar baby. Een aantal vrouwen uit de synagoge stellen iets voor aan Miranda. Samantha zorgt voor een reclame voor Jerry. Berger wil een pauze.
«
»
23:45 Friends
De vrienden fantaseren over hoe anders hun leven had kunnen lopen: Rachel en Ross hebben elk een liefdeloos huwelijk, Monica is een maagd met overgewicht, de arme Chandler werkt voor tv-ster Joey, en Phoebe is een gestreste beurshandelaar.
«
»
00:10 Friends
In de doorlopende fantasie van de vrienden geeft Ross de aanzet tot een trio met zijn vrouw en een vriendin, en valt hij vervolgens buiten de boot. Chandler en Monica helpen elkaar over de eenzaamheid heen. Phoebe glipt weg uit het ziekenhuis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers