TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op de homoseksuele Jeff uit 1983. Hij werd vermoord nadat hij andere homoseksuelen in de stad probeerde te waarschuwen voor de gevaren van aids. Zijn toenmalige liefde Artie wil de moordzaak na al die jaren opgelost zien.
«
»
08:35 ER
Carol is hoogzwanger van een tweeling en krijgt onverwachts hevige weeën in de metro. Dankzij de hulp van dokter Luka slaagt ze erin op tijd het ziekenhuis te bereiken, maar ze moet van haar eerste kindje op de spoedafdeling bevallen.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 CSI: Crime Scene Investigation
Er wordt een dode man gevonden in een gigantische hamsterbal. Morgan vreest voor het ergste wanneer een rechercheur wordt vermist die haar helpt om met het onderzoek naar een serieverkrachter.
«
»
10:35 Rizzoli & Isles
Een beruchte dief wordt vermoord. Jane en Maura onderzoeken dit en raken al gauw beland in de wereld van kunstroof en vervalsing. Jane moet omgaan met een FBI-agent die geïnteresseerd is in deze zaak. Angela heeft een nieuwe liefde.
«
»
11:20 Castle
Tijdens het onderzoek naar een schokkende rituele moord stuiten Beckett en haar team op aanwijzingen die Castle opvallenderwijs verbinden aan de misdaad. De laatste ontkent echter iedere betrokkenheid.
«
»
12:05 NCIS
Een onderzoeksschip in de Atlantische Oceaan pikt een kleine boot op met gewonde marineofficieren. Als de NCIS aan boord komt van het schip, moeten ze zich verbergen vanwege terroristen aan boord.
«
»
12:55 Bones
Brennan ontdekt tijdens een wake dat een voormalig collega is vermoord. Ze vraagt Booth te proberen zijn crematie tegen te houden. Wanneer dat verzoek geweigerd wordt, neemt het team vergaande maatregelen om het lichaam toch te kunnen onderzoeken.
«
»
13:45 Younger
Liza en Kelsey achtervolgen een erotica-auteur die onder een pseudoniem schrijft. Vervolgens raken ze in shock door hun bevindingen.
«
»
14:10 ER
Lucy is erg begaan met haar leeftijdsgenote Valerie Page die dringend een harttransplantatie nodig heeft. De jonge studente vindt een oplossing die Valerie enkele weken respijt kan geven, maar enkel dokter Romano kan de operatie uitvoeren.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
De familie Kennedy bevindt zich op een tweesprong. Na lang nadenken neemt Toadie een moeilijke beslissing die gevolgen heeft voor zijn hele gezin. Ook Mackenzie neemt een grote beslissing over haar persoonlijke leven.
«
»
15:30 Cold Case
Howard Garvey roept de hulp in van Lilly om de moord op zijn vader Elliot in 1953 te onderzoeken. Nu Howard heeft ontdekt dat zijn vader koelbloedig om het leven werd gebracht, wil hij weten waarom en vooral wie de moord op zijn geweten heeft.
«
»
16:25 CSI: Crime Scene Investigation
In een motelkamer is een echtpaar omgekomen. Het CSI-team wordt ingeroepen en zij herkennen de motelkamer direct van een andere moordzaak.
«
»
17:15 Castle
Een documentairecrew volgt Castle, Beckett en het team terwijl ze de dood van de gitarist van een rockband onderzoeken. De cameraploeg die de agenten constant op de hielen zit komt niet altijd van pas.
«
»
18:05 Rizzoli & Isles
Een IT'er van het opsporingsteam wordt vermoord en de hele afdeling is hierdoor geschokt. Maura wordt op het werk geschorst. Jane is vastbesloten om de moordenaar op te sporen, zodat Maura weer herplaatst kan worden.
«
»
18:55 Criminal Minds
Het team reist af naar Miami waar een crimineel zijn misdaden met een saus van sensatie opdient, door exclusieve beelden aan de lokale, roddelpers door te spelen.
«
»
19:45 Bones
Ken, een vriend van Booth, vraagt Booth om hulp wanneer zijn dochter vermist raakt. Als haar afgehakte hoofd wordt gevonden, probeert Ken het team te helpen de moord op te lossen.
«
»
20:35 The Notebook
Allie en Noah ontmoetten elkaar het eerst in de jaren '40, toen zij nog tieners waren. Een man vertelt het verhaal van hun verliefdheid, affaire en leven samen.
«
»
22:50 Sex and the City
Carrie wordt op een vreemde wijze gedumpt door Berger. Miranda is blij als ze weer in haar broek past. Charlotte wil geen groot huwelijk en Samantha wil niet dat het officieel is met Smith.
«
»
23:20 Sex and the City
Miranda zit er niet echt op te wachten om Steve's vriendin te ontmoeten. Charlotte denkt dat er een vloek op haar huwelijk rust. Samantha vindt het moeilijk om alleen te zijn.
«
»
23:55 Friends
De groep gaat naar Las Vegas om Joey te verrassen en te vieren dat het een jaar aan is tussen Monica en Chandler. Het loopt uit de hand als een jaloerse Chandler merkt dat Monica heeft geluncht met Richard. Eerste deel van een dubbele aflevering.
«
»
00:20 Friends
Monica en Chandler leggen het bij en laten door de dobbelsteen bepalen dat ze direct gaan trouwen in een kapel. Daar blijken vlak voor hen Ross en Rachel in een dronken bui getrouwd te zijn. Tweede deel twee van een dubbele aflevering.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers