TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Bones
Een hut in het bos brandt af en de lichamen van twee `heksen' worden ontdekt. Angela en Hodgins worden gearresteerd.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Cold Case
In 1978 vatte een nachtclub vuur en kwamen tweeŽntwintig mensen om het leven. Het lichaam van een slachtoffer wordt gevonden met een kogel in het voorhoofd. Dit is Ben Rosen, een jonge en getalenteerde discodanser.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Het is een speciale dag voor Maggie en Winston, want het is hun trouwdag. Ondertussen neemt Meredith een nieuwe rol op zich in het ziekenhuis, terwijl Jo een grote en levensveranderende beslissing neemt.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Katy Keene
Katy, die worstelt om haar plaats in haar nieuwe functie te vinden, wendt zich tot Gloria, die haar goed advies geeft. Alex wil The Pussycats weer in elkaar zetten. Pepper krijgt een online vete die alles voor haar kan verpesten.
«
»
14:25 Castle
Wanneer metropassagiers, waaronder rechercheur Esposito, worden gegijzeld door een mysterieuze schutter, moeten Castle, Beckett en het team de agenda van de schutter achterhalen voordat het te laat is.
«
»
15:15 Friends
Omdat Rachel haar dwarszit probeert ze uit nijd Ross te verleiden. Joey merkt dat mensen Phoebe voor een pornoactrice aanzien en huurt Buffay, The Vampire Layer. Het blijkt om Ursula te gaan. Chandler heeft moeite om zijn gevoelens te uiten.
«
»
15:40 Two and a Half Men
Charlie doet, ongewild, dienst als de host van een kerstfeest. Zijn gasten komen ongelegen, hij had namelijk gehoopt op een romantisch avondje met zijn date.
«
»
16:10 Cold Case
Een opgravingsproject onthult de overblijfselen van een man en een vrouw die actief waren in de countercultuur voordat ze in 1969 verdwenen.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
De Grey Sloan artsen behandelen een patiŽnt die illegaal vuurwerk heeft gevonden. Bailey heeft haar zinnen gezet op het aannemen van nieuwe artsen, maar ze heeft moeite met het vinden van opties. Owen en Teddy proberen de volgende stap te nemen.
«
»
17:55 Castle
Castle's favoriete acteur is omgelegd, hij gaat samen met Beckett op zoek naar de moordenaar van zijn held. Hierbij krijgen ze hulp van een aantal bekende actieacteurs uit de jaren 80.
«
»
18:50 Criminal Minds
Verschillende jongeren plegen op dezelfde dag zelfmoord in een stadje in Wyoming. Onder druk van JJ besluit Hotch de zaak te onderzoeken. Penelope doorzoekt de computer van een van de slachtoffers en doet een verrassende ontdekking.
«
»
19:40 Bones
Iedereen binnen het team probeert bewijs te vinden dat in de rechtszaal tegen de Gravedigger gebruikt kan worden.
«
»
20:35 The Great Gatsby
New York, 1922. Een schrijver verhuist en belandt in het huis pal naast een mysterieuze miljonair die altijd grootschalige feesten geeft.
«
»
23:05 Evil
Leland helpt de veroordeling van seriemoordenaar Orson Leroux. Kristen wordt voor de rechter geroepen terwijl haar dochten een hartoperatie ondergaat. David maakt de kwaardaardige kant van een vrouw mee.
«
»
23:55 Friends
De vrienden fantaseren over hoe anders hun leven had kunnen lopen: Rachel en Ross hebben elk een liefdeloos huwelijk, Monica is een maagd met overgewicht, de arme Chandler werkt voor tv-ster Joey, en Phoebe is een gestreste beurshandelaar.
«
»
00:20 Two and a Half Men
Berta ontdekt dat Alan stiekem aan het daten is met haar dochter. Alan verwacht dat ze woedend zal zijn, niets blijkt echter minder waar.
«
»
00:45 The Fresh Prince of Bel-Air
Wanneer een van Will's professoren depressief is na een scheiding, stelt Will hem voor aan Hilary.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:10 Without a Trace
Het team zoekt naar een verdwenen leraar op een middelbare school. Het team vermoedt dat ze een relatie heeft met een leerling die ook nergens te bekennen is.
«
»
02:50 Without a Trace
Jack onderzoekt de zaak van een ex-marinier die ten onrechte van verkrachting is beschuldigd. Hij wil de echte dader vinden.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers