TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Bettina en André winnen een reis naar Zuid-Frankrijk. Werner en Christoph vinden het geen goed plan. Erik is geschokt wanneer hij hoort dat Yvonne de dure fles whisky heeft geopend.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Flightplan
Een moeder heeft in Berlijn haar man verloren en vliegt met haar dochter terug naar huis in Amerika om hem te begraven. Als haar dochter tijdens de vlucht verdwijnt, wil niemand toegeven dat ze ooit in het vliegtuig was.
«
»
16:40 Bless This Mess
Kay vraagt Mike en Rio om te helpen bij het begeleiden van Jacob's after-prom-evenement in het buurthuis, Mike erkent dat Beau boos is omdat Jacob naar de universiteit gaat, dus hij probeert Beau over zijn gevoelens te laten praten.
«
»
17:00 House
Na een behandeling tegen epilepsie is een man de controle over zijn linkerarm kwijt. De hallucinaties van House zijn zo erg, dat hij waarheid en fantasie niet meer van elkaar kan onderscheiden.
«
»
17:55 The Goldbergs
Erica wil er nog eens tussenuit voor de komst van de baby. Adam en Barry zoeken uit wat hun toekomstige taken als ooms zijn.
«
»
18:20 Parks and Recreation
Leslie organiseert een bijeenkomst om J.J.'s eetcafé open te houden. Verder heeft Tom alvast een verrassing voor Donna's bruiloft.
«
»
18:50 The Simpsons
De Simpsons krijgen een nieuwe buurman en Bart is ervan overtuigt dat het eigenlijk Sideshow Bob is. Hij gaat op onderzoek uit op de plek waar vijf straten samenkomen ontdekt een angstaanjagende waarheid.
«
»
19:15 The Simpsons
Moe jureert een Lelijke Hond-wedstrijd en iedereen vindt hem plotseling heel grappig en cynisch. Hij wordt gevraagd om American Idol te jureren en raakt daar bevriend met Simon Cowell.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Als de vrienden een ring, gebruikt in de film 'The Lord of the Rings', vinden zorgt dit voor spanningen binnen de groep; iedereen wil iets anders met het relikwie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldons angst om publiekelijk te spreken speelt hem parten als hij een prijs wint, die vrienden proberen hem op allerlei manieren voor te bereiden op zijn speech.
«
»
20:35 The Martian
Astronaut Mark Watney wordt tijdens een Marsexpeditie na een zandstorm voor dood achtergelaten. Gestrand op een vijandige planeet moet hij al zijn survivalkennis aanspreken om in leven te blijven tot er hulp opdaagt.
«
»
23:10 The Expatriate
Ben Logan, een ex-CIA agent, wil na 14 jaar opnieuw de banden aanhalen met zijn dochter Amy. Wanneer zijn nieuwe werkgever hen echter wil laten verdwijnen, zijn ze genoodzaakt op de vlucht te slaan.
«
»
00:55 Clique
Holly probeert haar eigen recht te doen. Naarmate de gebeurtenissen een climax bereiken, komen de duistere waarheden in het hart van deze relaties naar voren met verwoestende gevolgen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers