TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Op ontdekkingstocht in een micro-macrowereld van Tokio en een saxofoon op een muziekmolen. Boekenjongen speelt met blokken door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Kaatje niet kan slapen, probeert Kamiel haar te helpen maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Amadala heeft een goed trucje om snel in slaap te vallen.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Spin proberen hun kiezelsteentjestoren in evenwicht te houden, net zoals hun vriendschap.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee heeft het naar zijn zin in het peuterbad en wil niet weg, dus Mo probeert hem naar buiten te lokken door hem een warm bad te beloven.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Het is een speciale dag want opa Karel, die in het buitenland woont, komt Simon ophalen van school. Zijn vliegtuig is echter aan de late kant.
«
»
06:45 Simon
Simon en Gaspard hebben ruzie om een bellenblaas die ze in een koekjestrommel hebben gevonden. Gaspard wil deze zo graag dat hij dreigt om te gaan klikken.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt van wie de mysterieuze modderige voetafdrukken zijn in het speelhuis van Johan.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Meneer Taikala waarschuwt Henri om niet aan te veel magie te doen, maar Henri wil proberen zijn vrienden te helpen. Helaas komt GooRoo in de problemen op een stuiterende trampoline.
«
»
07:11 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester gaat op zakenreis. Samson en Marie zorgen in de tijd voor zijn plantje.
«
»
07:30 Molang
Molang, een nieuwsgierig, enthousiast konijn en Piu Piu, een verlegen maar slimme kip, leren veel over vriendschap en het leven en beleven samen veel avonturen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir en Pinokkio een verlaten hut vinden, weten ze niet dat die eigenlijk van een enge heks is. Als ze maar niet betrapt worden..
«
»
07:45 Boomhutverhalen
De groep komt bijeen om 'Teken mij een kleine prins voor mij' van Michel Van Zeveren te lezen.
«
»
07:55 De Hoppers
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Het gezin besluit maar om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
«
»
08:10 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
08:20 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
08:35 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze het verkeer kunnen versnellen door de maximumsnelheid op het verkeersbord aan te passen. Zo kunnen ze voor een tocht zorgen die ideaal is voor hun vliegerspel.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu spelen verstoppertje met hun nieuwe vriend in de tuin van het paleis van Versailles. Maar de tuin is zo groot en vol dat hun vriend hen nooit kan vinden.
«
»
09:05 Molang
Hercules is een held die geliefd is om al zijn heldendaden. Maar in het dagelijkse leven is zijn kracht niet altijd even nuttig. Het is aan Molang en Piu Piu om hem te leren voorzichtiger te zijn.
«
»
09:10 Zouk
Zephyr moet examen doen om paddentovenaar te worden. Zouk besluit zich met de test te bemoeien en sluipt, zonder het iemand te vertellen, de examenlocatie binnen.
«
»
09:20 Zouk
Mevrouw Samey en haar vier heksendochters bezoeken de ouders van Zouk, wiens taak het is de jonge gasten te vermaken. Alles lijkt goed te gaan, maar problemen liggen altijd om de hoek.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
10:00 De Smurfen
Dichtersmurf geeft Smurflelie les in rijm, maar hij krijgt last van dichtersblok.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio moeten bewijzen dat ze niet bang zijn voor een uil. Daarvoor moeten ze diep het duistere bos in.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er wordt een feestje gegeven omdat prinses Betilda op bezoek komt. Er mogen alleen prinsen en prinsessen op het feestje komen, maar Pinokkio en Kasimir besluiten toch naar het feest te gaan.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. En voor allen en allen voor n.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. En voor allen en allen voor n.
«
»
10:55 Presto's magische school
Lorenzo kiest Nica als leider van Presto's volgende groepstruc voor zijn volgende uitdaging tegen Ace of Spades Academy. Zonder veel leiderschapservaring is Nica niet in staat anderen te overtuigen haar beslissingen te volgen.
«
»
11:05 Presto's magische school
Lorenzo voert een stunt uit die spectaculair mislukt door wat leeftijdsgebonden fouten lijken te zijn, waardoor Phyllis denkt dat hij niet langer geschikt is om Presto te leiden. Daniel heeft Lorenzo eigenlijk gesaboteerd.
«
»
11:20 Galactic Agency
Tijdens een routinecontrole ontdekt Sharki dat Dany zijn Toaster-rijbewijs niet heeft. Hij heeft 24 uur om het terug te krijgen. Het is slechts een formaliteit voor hem, maar de baas van het Galactisch Agentschap is in paniek door examens.
«
»
11:30 Galactic Agency
Na een ongeluk stort het Galactisch Agentschap neer op een onontdekt deel van de Krokistar-fabriek. Een stam verwart Toaster met 'Schrootmama', een godheid die een voorspelling moet vervullen.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
In deze aflevering breken oma en oma de woonkamer helemaal af.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Leer de witte neushoorn uit Zuid-Afrika en de eekhoorn uit Belgi kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Floor en Margreet willen marshmallows eten, maar volgens Jan kan dat alleen maar buiten, voor een tent en boven een echt haardvuur.
«
»
12:35 Kosmoo
Kosmoo komt thuis met een klein hondje, maar al snel blijkt dat deze ontsnapt is bij een inbraak. De boeven doen zich voor als eigenaar van het beestje en nemen hem mee. Kosmoo moet het hondje redden.
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideen werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
«
»
13:30 Galactic Agency
Zed, Apple en K dagen elkaar uit om de taak die ze voor zichzelf hebben gesteld te volbrengen. Hun spel veroorzaakt echter een ongeluk in de fabriek van de Krokisterren. Een robot wordt gek en een golf van krokisters overspoelt de planeet.
«
»
13:40 Rox
Het beroemde schilderij 'Mona Lisa' wordt gestolen, het team verdenkt een breakdancer. Om hem te pakken te krijgen infiltreren ze in het hihopmilieu.
«
»
14:05 De Smurfen
Potige Smurf spreekt een spreuk uit die hem per ongeluk verandert in een kolossale neus die alles op zijn weg opzuigt.
«
»
14:15 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Rob, een bankberover, is pas vrijgelaten uit de gevangenis, en wil wraak nemen op de commissaris, omdat hij hem gearresteerd heeft. Hij bedenkt een sluwe list om de commissaris om de tuin te leiden. Gelukkig heeft Mega Mindy het door.
«
»
14:55 Prinsessia
Juf Flora wil de drukte en stress van haar taak als directrice even ontvluchten. Ze wil iets anders doen. De taken worden gewisseld: juf Flora wordt kokkin, Basiel wordt lakei en Kamiel wordt directeur.
«
»
15:10 Prinsessia
Juf Flora gaat voor een week naar een congres. De prinsesjes zijn dolblij, want dat betekent een week lang geen les en geen huiswerk. Maar Juf Flora heeft aan Kamiel gevraagd om erop toe te zien dat de prinsessen een hele lijst taken volbrengen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer de onhandige Bill op een hete zomerdag een grote, kapotte ventilator in de stekker steekt om wat koelte te brengen voor Samson en Marie, valt alle elektriciteit uit. Het ijs smelt hierdoor. Bill ontdekt dat dit lekkere milkshakes oplevert.
«
»
15:30 Molang
Enkele aliens ontvoeren Piu Piu en sluiten de deur van het ruimteschip in Molangs gezicht, maar hij weet zich aan het schip vast te houden. Als ze op hun planeet aankomen, bieden de aliens Piu Piu cadeautjes aan.
«
»
15:35 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
15:50 Presto's magische school
In Wonderland beseffen de kinderen dat Truman verliefd is op Emily. Helaas is de jongen het toppunt van onhandigheid, dus helpen Dylan en Nica Truman met een truc om indruk te maken op Emily. De magie van de liefde.
«
»
16:05 Galactic Agency
Zed doet mee aan het grote HappyDojo Kung-Shu toernooi en hoopt dat het hele agentschap achter hem staat. Alleen Apple en K doen ook mee met Jacky, de super vechtrobot die ze net gemaakt hebben.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
«
»
16:30 Nachtwacht
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft. Ze zoeken uit welk wezen hier verantwoordelijk voor kan zijn.
«
»
16:55 Galaxy Park
Stef arriveert en praat met Femke. Hij krijgt een laatste kans om naar zijn planeet terug te keren.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
De GameKeepers arriveren bij een hoge blokkentoren. Sari moet die beklimmen om de bel bovenaan de toren te luiden. Maar de toren is te laag. Mats moet op een identieke kleine toren de blokjes wegtrekken en stapelen zodat Sari hogerop kan.
«
»
18:40 Jenny
Jenny verheugt zich op het bezoek van haar broer, die zij niet meer heeft gezien sinds hij in het ziekenhuis is opgenomen. Wanneer haar vader hem thuis komt ophalen, is Felix verdwenen.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:35 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
19:40 4eVeR
Robin krijgt slecht nieuws van Sofie. Tussen Emma en Lewis lijkt het steeds beter te klikken, maar Steven is daar niet zo blij mee. Louise komt alweer in de problemen door Guillaume.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Sami probeert het goed te maken met Ada. Jonas en Ruben beslissen om te zwijgen tot na het weekend op de Mont Ventoux. Laura blijkt over tijd te zijn. Marvin is van plan om Nele jaloers te maken.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers