TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Intersection
Wanneer architect Vincent Eastman verliefd wordt op een andere vrouw en een affaire met haar begint, moet hij beslissen waar zijn toekomstige geluk ligt. Daarbij moet hij ook rekening houden met zijn tienerdochter.
«
»
16:15 What We Do in the Shadows
Colin is jarig en een vampier neemt afscheid.
«
»
16:45 What We Do in the Shadows
De huisgenoten rouwen om het verlies van een van hen, elk van hen reageert op hun eigen manier.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Het Stargateteam heeft een ruimteschip van de Wraith buitgemaakt. De internationale Stargatecommissie blijft echter onderzoek doen naar Dr Weirs doen van zaken.
«
»
18:05 Police Interceptors
Kev moet voet op gas zetten tijdens een wilde achtervolging. Zodra hij bij het voertuig is gestopt, ontkent de bestuurder dat hij degene was die reed. Duncan houdt een getroffen automobilist tegen en Nick heeft te maken met een ondersteunende man.
«
»
19:00 Top Gear
Chris, Freddie en Paddy proberen een oude lijkwagen om te toveren tot een familiewagen. Chris gaat aan de haal met een Dallara Stradale. Zara en Mike nemen het tegen elkaar op in Reasonably Fast Car.
«
»
20:00 Flodder
Ma Flodder lijkt de enige te zijn die het fortuin van Baronesse Floddeur kan erven. Maar om in aanmerking te komen voor de erfenis, moet ze bewijzen dat ze daadwerkelijk van adel is.
«
»
20:35 Bleeding Steel
Een geharde Special Forces-agent neemt de bescherming van een jonge vrouw op zich. Hij moet haar uit handen van een sinistere criminele bende zien te houden.
«
»
22:30 Stumptown
Hoffman roept de hulp van Dex in, ondanks dat Cosgrove hem heeft opgedragen om vrij te nemen. Intussen komen Tookies culinaire kunsten goed van pas en maakt Dex zich zorgen over haar certificering.
«
»
23:20 Stumptown
Wanneer de ex van Dex, de beroemde musicienne Fiona, in de stad komt optreden, moet Dex haar tegen een stalker beschermen. Intussen blijft ze Grey negeren. Tookie en Cosgrove worden vrienden.
«
»
00:10 Stargate Atlantis
Het Stargateteam heeft een ruimteschip van de Wraith buitgemaakt. De internationale Stargatecommissie blijft echter onderzoek doen naar Dr Weirs doen van zaken.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers