TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven om een nieuw leven te beginnen op het platteland. Een gedreven team helpt de huiszoekenden met het vinden van hun perfecte droomhuis.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
De moeder van drie, Jose en de Leidse Ferry zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Het laatste koppel, Chantal en Ingeborg, worden geÔntroduceerd. Zij gaan vandaag op zoek naar bruidsjurken.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 MasterChef AustraliŽ
De chefs strijden voor immuniteit. Ze krijgen 75 minuten de tijd om een fusion gerecht te bereiden.
«
»
14:35 Escape to the Country
Een koppel uit Sussex met een budget van 650.000 pond zoekt het perfecte huis op het platteland. Jonnie brengt tevens een bezoek aan het lokale kasteel, waar ze het grootste middeleeuwse steekspel van het land organiseren.
«
»
15:25 Neighbours
Rose probeert Toadie te laten inzien dat hij iemand beter verdient dan Melanie. Die laatste voelt zich intussen aan de kant geschoven wanneer Toadie heel wat tijd met Rose doorbrengt.
«
»
15:50 Blind Getrouwd Nederland
Thierry en Sanne starten na de huwelijksreis met een nieuwe fase van het experiment: samenwonen. Voor de bruiden Chantal en Ingeborg is de dag van de waarheid aangebroken. Zij ontmoeten elkaar in de trouwzaal.
«
»
16:40 Achter gesloten deuren
Roemer is verliefd geworden op Jennifer, een van de meisjes uit het opvanghuis waar zijn moeder werkt. Roemer weet alleen dat zijn broer hele andere plannen heeft met het meisje.
«
»
17:30 MasterChef AustraliŽ
De chefs moeten aan de slag met een mystery box die wordt samengesteld door chef-kok Maggie Beer.
«
»
18:35 Border Security: Australia's Front Line
Wanneer een Chinese bulkcarrier in Newcastle aanmeert, blijkt er een grote beveilingsinbreuk te zijn geweest. Wat de douanebeambten ontdekken, is schokkend.
«
»
19:00 Home and Away
Nikau en Chloe besluiten hun geschillen aan de kant te schuiven en zich te focussen op Mia. Zij blijft ondertussen bij haar besluit om Summer Bay te verlaten.
«
»
19:30 Rescue Cam
Een buschauffeur redt een kind met autisme dat aan de wandel is tussen het drukke verkeer. Omstanders riskeren hun leven om een man uit een brandend wrak te halen. Een vrouw krijgt weeŽn op weg naar het ziekenhuis.
«
»
20:00 Premier League Darts
Verslag van de negende ronde in de Premier League Darts, vanuit de Mercedes-Benz Arena in Berlijn.
«
»
23:40 Can't Pay? We'll Take it Away!
De deurwaarders pakken een verrassend gewelddadige reisagent die een schuld heeft, een lastige winkeleigenaar en een man die ruzie heeft met zijn buren.
«
»
00:35 Ambulance Australia
Onder leiding van de ervaren Brad rukt de ambulance erop uit om een vrouw te redden die vastzit nabij een afgelegen wandelpad. Zij kan zelf niet loskomen en heeft met spoed hulp nodig.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers