TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Bones
Brennan en Booth moeten van geheim agenten een specifieke set overblijfselen onderzoeken. Cam vermoedt dat Michelle iets voor haar geheim houdt.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Cold Case
In 1964 werd een jonge student, Daniel Holtz, doodgeslagen gevonden in de buurt van een homobar. Destijds deden de speurders geen verder onderzoek. De moeder van het slachtoffer wil dat de zaak heropend wordt.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Grey's Anatomy
Na een hartverscheurend verlies worstelt Teddy om ermee om te gaan en het haalt herinneringen op van haar verleden. Amelia probeert te helpen door Owen aan te moedigen Teddy te accepteren en te vergeven.
«
»
12:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Katy Keene
Katy Keene worstelt met de druk van haar baan bij Lacy's Department Store en haar veeleisende baas. Katy's oude vriend onthult iets verrassends. Jorge doet auditie voor een toneelstuk op Broadway, maar het gaat niet zoals gepland.
«
»
14:45 Castle
Als een verrassing de trouwdag van Beckett en Castle dreigt te verpesten, worden ze geforceerd om een wilde missie vol gemaskerde mannen en boosaardige motorrijders te ondernemen.
«
»
15:35 Friends
Wanneer Chandler Monica met iets probeert te helpen, merkt hij hoe extreem geordend zij is. Joey probeert wanhopig om niet te flirten met zijn nieuwe sexy huisgenote. Rachel geneert zich voor Phoebe's hardloopstijl.
«
»
16:00 Two and a Half Men
Alan en Kandi belanden in een vrij onorthodox voogdijgevecht. Alan is vastbesloten om de voogdij over hun hond, nadat Kandi afstand neemt van hun gedeelde appartement en auto, te behouden.
«
»
16:25 Cold Case
Een zaak wordt heropend over een vrouw met geheugenverlies nadat ze ontwaakt uit een coma van twee jaar. Ze herinnert zich de onopgeloste moord op haar zesjarige dochtertje niet.
«
»
17:15 Grey's Anatomy
Het tekort aan beademingsapparatuur in het ziekenhuis baart de artsen ernstige zorgen. Hayes' schoonzus met een hoog risico en multiple sclerose belandt in het ziekenhuis met een niersteen.
«
»
18:00 Castle
Castle is verongelukt en zijn auto wordt compleet afgebrand gevonden. Door het persoonlijke tintje wordt dit de moeilijkste zaak uit Becketts carrière.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
19:40 Bones
Een menselijk skelet wordt gevonden in een loopgraaf uit de tijd van de Burgeroorlog. De broer van Booth keert terug met verrassend nieuws.
«
»
20:35 The Blind Side
De dakloze, Afro-Amerikaanse puber Michael wordt liefdevol opgevangen door de welgestelde Leigh Anne en haar gezin. Ze moedigen hem aan om zijn talent voor football te benutten.
«
»
22:55 Assisen
Bregt Craps en Anna Senden proberen de jury te overtuigen met hun vurige slotpleidooien. De vraag is of sterdanseres Eveline Van Laecke, schuldig of onschuldig aan de dood van Samuel Indra.
«
»
23:40 Friends
De jongens verkennen hun vrouwelijke kant. Phoebe zorgt voor problemen wanneer ze iemand op Rachels werk zoent. Ross bleekt zijn tanden.
«
»
00:15 Two and a Half Men
Alan is in de wolken nadat hij Judith, spoedig, geen alimentatie meer verschuldigd is omdat zij plannen heeft om te hertrouwen. Dit scenario dreigt echter in het water te vallen wanneer Jake zijn minachting uit ten opzichte van Judiths verloofde.
«
»
00:40 The Fresh Prince of Bel-Air
Will probeert indruk te maken op een meisje door te doen alsof zijn neef zijn eigen zoon is.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Without a Trace
Het team zoekt naar de vermiste twintigjarige Dina Kingston met behulp van nieuweling Elena. Ze ontdekt echter snel dat ze nog veel te leren heeft.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers