TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Bones
Als een lichaam half opgegeten wordt gevonden in het hok van een tijger, zijn Booth en Brennan ervan overtuigd dat dit geen ongeluk was. Cam raakt persoonlijk betrokken bij de zaak, omdat het slachtoffer haar ex-verloofde is.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Without a Trace
Een maatschappelijk werker verdwijnt kort nadat hij een meisje uit het ouderlijk huis verwijderde. Het team gaat op onderzoek uit.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Grey's Anatomy
Meredith moet voorkomen bij het medisch bestuur van het ziekenhuis. Haar toekomst als arts staat nog steeds op de helling. Ondertussen worden de stagiaires op de proef gesteld.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Jane The Virgin
Jane kan wat tijd doorbrengen met Rafael nu ze samen een strategie voor de schoolproblemen van Mateo moeten bespreken. Alba en Jorge bereiden ondertussen hun aankomende immigratiegesprek voor.
«
»
13:55 Castle
Beckett en Castle worden geconfronteerd met hun eigen beslissingen tijdens een belangrijk onderzoek. Ondertussen staan er een aantal spannende avonturen te wachten op het stel.
«
»
14:45 Friends
Ross huurt een appartement dat uitkijkt op de woning van Monica en Rachel. Terwijl ze een appartement bezichtigt, ziet Phoebe dat Monica en Chandler seks hebben en zo komt ze achter de waarheid. Als laatste ontdekt Ross ook dat ze een relatie hebben.
«
»
15:10 Two and a Half Men
Charlie en Alan komen flink aan wanneer de laatste date met een Sandy, een kookinstructeur. Zelfs als blijkt dat ze mentaal ietwat onstabiel is, weigert Charlie om het toe te laten dat Alan zijn relatie met haar verbreekt.
«
»
15:40 Without a Trace
Het team zoekt naar de verdwenen Audrey West, een moeder die nog één maand te leven heeft. Ze verliet onlangs een bijeenkomst voor kankerpatiënten met ene Ryan.
«
»
16:30 Grey's Anatomy
Jo wordt vrijwilliger in een opvangcentrum en krijgt telefoon dat er een baby werd achtergelaten bij Station 19. Ondertussen probeert Meredith verder te gaan met haar leven.
«
»
17:25 Castle
Beckett voert een race tegen de klok om diegene te vinden die een dodelijk gif heeft gestolen. De zaak heeft een persoonlijk tintje voor Beckett, Castle is namelijk ook geïnfecteerd door de stof.
«
»
18:20 UEFA Conference League
Vanuit het Tofiq Bahramov Republican Stadium in Baku, Azerbeidzjan.
«
»
20:55 Magic Mike XXL
De `Kings of Tampa' en Magic Mike trekken nog één keer alles uit de kast voor een laatste show. Tijdens de repetities ontmoeten ze nieuwe mensen, leren ze nieuwe moves en schudden ze het verleden van zich af.
«
»
23:05 Evil
Wanneer Bridget een moord bekent tijdens haar uitdrijving, vraagt monseigneur Korecki aan Kristen, David en Ben om te onderzoeken of er nog openstaande zaken zijn die aan haar omschrijving voldoen en of de vrouw daadwerkelijk bezeten is.
«
»
00:00 Friends
Joey's vriendin slaat hem graag. Ross maakt een slechte beurt bij de nieuwe buren als hij weigert mee te betalen aan een afscheidscadeau voor de beheerder. Chandler krijgt het benauwd als het woord trouwen valt.
«
»
00:35 Two and a Half Men
Alan en Charlie beleven samen een desastreuze avond wanneer Jake een weekendje weg is, dit is voor Charlie een aanleiding om bij een psychiater op bezoek te gaan.
«
»
01:00 The Fresh Prince of Bel-Air
Will wordt door een zwangere sportjournalist uitgenodigd voor een basketbalwedstrijd.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

De jonge getalenteerde cartracer Jimmy Bly laat het de laatste tijd wat afweten. Er wordt dan ook enorm veel druk op hem uitgeoefend door zijn manager, die tevens zijn broer is. Carl Henry, de eigenaar van de autorenstal, doet een beroep op ex-piloot Joe Tanto om Jimmy te helpen in het vooruitzicht van het nakende wereldkampioenschap. De opdracht is niet gemakkelijk aangezien de concurrentie met tegenstander Beau Brandenburg zich niet alleen op sportief vlak afspeelt. De twee jonge piloten zijn immers verliefd op hetzelfde meisje.

'Driven', film uit 2001 met oa. Sylvester Stallone, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers