TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:30 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
07:55 De smaaktoerist
Vandaag ontdekt Smaaktoerist Jeroen het Pajottenland. Met als must op zijn tocht: een geuzestekerij.
«
»
08:25 NCIS
Wanneer een onderofficier kan ontsnappen aan haar ontvoerder, ontdekt het team een verband met haar vermiste echtgenoot.
«
»
09:05 Geen uitzending
«
»
10:05 NCIS
Torres schendt het protocol wanneer hij een verdachte identificeert. Abby, McGee en Bishop proberen DiNozzo Senior te overtuigen om het appartement van zijn zoon onder te verhuren.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
11:30 NCIS
Bishop stelt haar vorige job bij de NSA in vraag wanneer ze naar Gitmo gestuurd wordt om bewijsmateriaal te verzamelen voor een moordzaak.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:00 NCIS
Wanneer politica Jenna Flemming dreigingen aan haar adres ontvangt, start het team een onderzoek.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 NCIS
Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een kapitein bewijsmateriaal opduikt dat in de richting van diens moeder wijst, wordt Ducky geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.
«
»
15:05 Geen uitzending
«
»
15:45 NCIS
Het team probeert via een undercoveroperatie een zakenman te klissen die terreurdaden pleegt om de beurs te beïnvloeden.
«
»
16:45 NCIS
Bisshop en Reeves werken samen aan een officieus onderzoek.
«
»
17:40 NCIS
Tijdens een onderzoek ziet Palmer een man die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hij doet een poging om met hem te praten en ervoor te zorgen dat hij niet van de richel springt.
«
»
18:30 NCIS
Het NCIS-team moet opnieuw samenwerken met The Sherlocks, een privaat gefinancierd onderzoeksteam, tijdens het onderzoek naar de moord op een onderofficier.
«
»
19:25 NCIS
Abby wordt gevonden en is in het bezit van een bom. Het team ontdekt dat de leider van de groep waarvoor ze werkt, vermoord werd.
«
»
20:20 NCIS
Bishop is vastbesloten om wraak te nemen op diegene die achter de moord op Qasim zit. Torres leert de agenten de kunst van het zakkenrollen.
«
»
21:15 NCIS
McGee ontdekt dat zijn appartement overhoop is gehaald. De dader was op zoek naar een waardevol item.
«
»
22:05 NCIS
Om de laatste wens van een stervende marinier te respecteren, heropent het team een oude moordzaak. De zaak brengt tragische herinneringen uit het verleden van Torres naar boven.
«
»
23:00 NCIS
Het team moet vertrouwen op een prikkelbare oorlogsveteraan om de moord op een marinier op te lossen. McGee en Bishop onderzoeken een gerucht over Quinn en Torres.
«
»
00:00 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Het CSI-team doet onderzoek naar de moord op een gevangene in Clark County Jail. Het slachtoffer speelde informatie over andere gevangenen door aan de politie.
«
»
01:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een voormalige gevangene wordt, nadat hij eerst levend begraven werd, aangereden door een wagen. Het CSI-team onderzoekt de zaak.
«
»
01:45 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers