TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:00 Full House
Voor een schoolproject moet D.J. een van haar huisgenoten enkele dagen observeren. Ze kiest Michelle, maar die maakt het D.J. niet gemakkelijk door altijd weg te lopen.
«
»
08:20 That '70s Show
Op aanraden van de dokter besluit Kitty alle alcoholische dranken uit haar huis te bannen. Red is hier allesbehalve gelukkig mee.
«
»
08:45 That '70s Show
Niemand heeft aan Erics achttiende verjaardag gedacht. Bovendien moet hij afscheid nemen van Donna, die met de bus naar Madison trekt.
«
»
09:05 That '70s Show
Kelso wil zijn vrienden overtuigen dat hij naar een concert is geweest met het slimste meisje van zijn jaar.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Twee identieke tweelingzusjes die geen contact met elkaar hadden, worden allebei vermoord. Het team heeft de grootste moeite om deze ingewikkelde zaak op te lossen.
«
»
11:10 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Jackson besluit om een dag vrij te nemen. Hij nodigt de mannen uit om naar het strand te gaan. Arizona, April en Maggie behandelen een vrouw die een dodelijk geheim achterhoudt.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:10 Imposters
Maddie heeft moeite om alles op orde te krijgen nu de trouw nadert. Ezra wil een deal sluiten met Patrick. Jules loopt iemand onverwacht tegen het lijf.
«
»
14:05 Geen uitzending
«
»
14:25 Bones
Op een bouwwerf worden de overblijfselen van een volwassen man gevonden. De verdachte van de moord op de man is een elektricien die er een dubbelleven op na hield bij twee verschillende vrouwen.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Een legendarische maffiabaas keert terug naar Las Vegas. Hij leefde ondergedoken na zijn geënsceneerde moord om zijn corrupte maffiavriendjes te misleiden. Nu is het tijd om wraak te nemen.
«
»
16:50 Grey's Anatomy
De dokters verzorgen patiënten die bij hen herinneringen oproepen.
«
»
17:45 Castle
Wanneer Beckett tegen de regels in met Castle naar L.A. reist om de moord op haar ex-partner op te lossen, stelt Castle zich vragen bij haar motieven.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team reist naar Houston om een reeks moorden te onderzoeken op bouwwerven die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben.
«
»
19:30 Bones
Bones en Booth onderzoeken een zware ontploffing in een hotel. Vier lijken worden geborgen, maar dan ontdekt Brennan het stoffelijk overschot van een vijfde slachtoffer.
«
»
20:30 Fool's Gold
Het echtpaar Tess en Ben Finnegan verdient geld met het zoeken naar schatten. Ze hebben echter al jaren niets meer gevonden en zijn bijna bankroet.
«
»
22:40 The Graham Norton Show
Bruce Springsteen komt zijn nieuwe plaat 'Only the Strong Survive' voorstellen. Andere gasten zijn Anya Taylor-Joy, Mo Gilligan, Anna Maxwell Martin en Florence and the Machine langs.
«
»
23:45 Friends
Ross ontdekt een vreemde vergroeiing op zijn billen. Hij raadpleegt verschillende dokters, maar niemand weet precies wat het is. Hij belandt uiteindelijk bij Guru Saj, de kruidendokter van Phoebe.
«
»
00:20 Two and a Half Men
Judith is woedend op Charlie nadat die enkele denigrerende opmerkingen maakte over vrouwen.
«
»
00:55 Grey's Anatomy
De dokters verzorgen patiënten die bij hen herinneringen oproepen.
«
»
01:45 Geen uitzending
«
»
02:45 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers