TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt duikt de keuken in en helpt je vier afleveringen lang aan een feestelijk menu met heerlijke gerechten, gemaakt van lokale producten.
«
»
08:05 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
08:35 NCIS
Terwijl één van hen vecht voor zijn leven, zet het NCIS-team samen met de FBI de internationale klopjacht op de ontsnapte Britse spion voort.
«
»
09:15 Geen uitzending
«
»
10:15 NCIS
NCIS, de FBI en MI6 speuren met man en macht naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het team.
«
»
11:05 Geen uitzending
«
»
11:40 NCIS
Het team onderzoekt een auto-explosie die verband lijkt te houden met de verdwijning van een politieagent zes maanden eerder. Gibbs vraagt agent Alex Quinn om zijn team te schaduwen.
«
»
12:30 Geen uitzending
«
»
13:05 NCIS
Het team onderzoekt een moord tijdens een schoolreünie en komt zo een dievenbende op het spoor die al langer actief blijkt te zijn.
«
»
13:55 Geen uitzending
«
»
14:15 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Op het eerste gezicht wijst alles op een wanhoopsdaad, maar de psychiater van de vrouw denkt daar anders over.
«
»
15:05 Geen uitzending
«
»
15:40 NCIS
Op een cruiseschip wordt het lichaam van een marineluitenant aangetroffen. Gibbs, Quinn en Palmer gaan op onderzoek uit.
«
»
16:35 NCIS
De zaak van een vermiste MI6-agent wordt in verband gebracht met de dood van een andere agent. Gibbs stuurt Bishop en Quinn naar Philadelphia om er samen met officier Reeves aan de zaak te werken.
«
»
17:30 NCIS
Wanneer een onderofficier kan ontsnappen aan haar ontvoerder, ontdekt het team een verband met haar vermiste echtgenoot.
«
»
18:25 NCIS
Torres schendt het protocol wanneer hij een verdachte identificeert. Abby, McGee en Bishop proberen DiNozzo Senior te overtuigen om het appartement van zijn zoon onder te verhuren.
«
»
19:20 NCIS
Bishop stelt haar vorige job bij de NSA in vraag wanneer ze naar Gitmo gestuurd wordt om bewijsmateriaal te verzamelen voor een moordzaak.
«
»
20:20 NCIS
Wanneer politica Jenna Flemming dreigingen aan haar adres ontvangt, start het team een onderzoek.
«
»
21:15 NCIS
Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een kapitein bewijsmateriaal opduikt dat in de richting van diens moeder wijst, wordt Ducky geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.
«
»
22:15 NCIS
Het team probeert via een undercoveroperatie een zakenman te klissen die terreurdaden pleegt om de beurs te beïnvloeden.
«
»
23:10 NCIS
Bisshop en Reeves werken samen aan een officieus onderzoek.
«
»
00:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Sara, Morgan en Finlay hebben een ontspannen weekend in een wellnesscentrum voor de boeg. Op weg ernaartoe krijgen ze echter autopech.
«
»
01:05 C.S.I.: Crime Scene Investigation
Na de vondst van een levenloos lichaam blijkt uit de autopsie dat het slachtoffer met geweld om het leven is gebracht. Een vermiste vrouw duikt na zes weken op in het ziekenhuis.
«
»
01:50 Geen uitzending
«
»
02:50 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Familie Gillis: Massa is Kassa' (foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2020)

Op de elf vakantieparken van Peter is het bijzonder druk en dus is het 'massa is kassa' deze zomer. En aangezien je van geld nooit genoeg kan hebben, blijft Peter lustig verder bouwen, investeren en heel veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen druk met haar eendenproject. Er komt een eendenfluisteraar langs om te redden wat er nog te redden valt. Als ze weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar romantisch tripje met Peter naar hun appartement in Spanje.

'Familie Gillis: Massa Is Kassa', om 20.50 uur op VTM 2.

Dossiers