TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:50 Full House
Thanksgiving kent een moeilijke start wanneer de Tanners zelf voor het feestmaal moeten zorgen.
«
»
08:15 That '70s Show
Jackie vertelt Eric dat ze zwanger is van Kelso. Eric weet niet hoe hij dat nieuws moet verwerken en neemt Donna in vertrouwen. Op aanraden van haar moeder begint Donna de pil te nemen.
«
»
08:35 That '70s Show
Eric en zijn vrienden moeten elk een van hun ouders een dag volgen bij het uitoefenen van hun beroep. Kelso probeert uit te vissen wat zijn vader precies doet.
«
»
09:00 Geen uitzending
«
»
10:00 E.R. - Emergency Room
Er is een ontploffing gebeurd in een fabriek waar scheikundige stoffen verwerkt worden. De explosie heeft een enorme ravage aangericht, waardoor het gebouw elk moment kan instorten.
«
»
10:50 Geen uitzending
«
»
11:20 Grey's Anatomy
Jackson ontdekt dat April zwanger is. Alex en zijn team voeren een urenlange driedubbele orgaantransplantatie uit.
«
»
12:10 Geen uitzending
«
»
12:40 Bull
Chunk neemt de verdediging op zich van een jongeman die beschuldigd wordt van valsmunterij.
«
»
13:30 Geen uitzending
«
»
13:50 Bones
Brennan en Hodgins getuigen voor Zach in een rechtszaak en Angela onthult groot nieuws. Aubrey en Jessica nemen een beslissing over hun toekomst samen.
«
»
14:45 Geen uitzending
«
»
15:20 E.R. - Emergency Room
Ross ontfermt zich over Adrian Reynolds, een zesjarige jongen die een giftig middel heeft gedronken. De kinderarts staat machteloos zolang hij niet weet om welk goedje het precies gaat.
«
»
16:20 Grey's Anatomy
Meredith gaat een stap verder met Will, maar krijgt daar al snel spijt van. Amelia denkt opnieuw na over haar relatie met Owen.
«
»
17:15 Castle
Tijdens het onderzoek naar de moord op de beroemde rockster Hayley Blue krijgen Castle en Beckett te maken met jaloerse muzikanten, corrupte managers en obsessieve fans.
«
»
18:15 Uefa Europa League
Liveverslag van Union Saint-Gilloise - Sporting Braga (groep D), op de vierde speeldag in de groepsfase van de UEFA Europa League, vanuit het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven.
«
»
20:50 Focus
Professioneel oplichter Nicky ziet in Buenos Aires zijn plannen voor een levensgevaarlijke klus in het water vallen. De oorzaak: femme fatale Jess, met wie hij ooit een relatie had.
«
»
22:55 Blind Gekocht NL
Shannon en Cevar zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het is tijd voor een volwassen huis.
«
»
00:20 De Slechtste Chauffeur
De kandidaten worden elke week, op een circuit, getest op hun (gebrek) aan rijvaardigheid en verkeerskennis. De jury bestaat uit Tom Coronel, Tim Coronel en Beau Luijten.
«
»
01:20 Grey's Anatomy
Meredith gaat een stap verder met Will, maar krijgt daar al snel spijt van. Amelia denkt opnieuw na over haar relatie met Owen.
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
03:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (VRT 1)

Deze week gaan Britt, Jan en Thomas vuilnis opruimen. Ze willen checken hoe erg het gesteld is met sluikstorten op de openbare weg. Jan probeert ook enkele sluikstorters op heterdaad te betrappen. Britt en Thomas willen aan den lijve ondervinden hoe zwaar de job van kinderverzorger in de praktijk is. Ze nemen voor één dag de plaats in van verzorgers in een crèche. En Jan wil te weten komen wat de invloed is van de lakkleur van je auto op de temperatuur in het interieur.

'Factcheckers', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers