TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:15 Full House
De kleine Michelle spreekt haar eerste woordjes. Ze noemt oom Jesse 'Dada' en dat zorgt voor de nodige ongerustheid bij papa Danny.
«
»
08:40 That '70s Show
Eric is dolblij met Buddy Morgan als nieuwe vriend. Buddy is een hippe kerel met een knalrode sportwagen. Eric dreigt zijn vrienden uit het oog te verliezen.
«
»
09:00 That '70s Show
Kerstmis komt eraan. Eric vraagt aan zijn ouders of hij een fuif mag geven in de kelder en zijn vader gaat tot zijn grote verbazing akkoord.
«
»
09:25 Geen uitzending
«
»
10:25 E.R. - Emergency Room
Douglas Ross wil niet langer wachten om met Carol te trouwen en bereidt op eigen houtje de huwelijksplechtigheid voor. Hij vraagt zijn vriend en collega Mark Greene als zijn getuige.
«
»
11:10 Geen uitzending
«
»
11:45 Grey's Anatomy
Een patiënt die Meredith tijdens haar periode als stagiaire heeft geopereerd, belandt opnieuw in het ziekenhuis. Amelia verzorgt haar. Maggie denkt dat Richard weet heeft van haar relatie met Andrew.
«
»
12:35 Geen uitzending
«
»
13:05 Bull
De broer van een overleden biljonair wil een rechtszaak beginnen tegen de dokter die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn broer.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:15 Het roer om
Hare krisjna-aanhangers Peter en Sandia laten alles in Nederland achter om in Zuid-Spanje op zoek te gaan naar een plek waar ze hun eigen spiritueel centrum kunnen oprichten.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:45 E.R. - Emergency Room
De stad ligt bedolven onder een dik sneeuwtapijt. Artsen, verpleegsters, ziekenwagens en patiënten geraken nauwelijks of met enorme vertraging op hun bestemming.
«
»
16:45 Grey's Anatomy
Meredith reist samen met Bailey, Jackson, Callie en Jo af naar een militair ziekenhuis om een extreem riskante operatie uit te voeren op een veteraan met een tumor.
«
»
17:45 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de dood van een poolreiziger die tijdens een expeditie werd vermoord. Ze worden langs de duurste wijken van New York en de kantoren van de CIA geleid.
«
»
18:35 Criminal Minds
Het team van Gideon wordt opgeroepen nadat de dochter van een belangrijk openbaar aanklager werd ontvoerd.
«
»
19:30 Bones
Een jongeman sterft een gruwelijke dood in een persmachine voor hooibalen. Booth, Brennan en Aubrey gaan undercover tijdens een sloopcompetitie om de zaak te onderzoeken.
«
»
20:30 De douane in actie
Het speciale undercoverteam van de douane probeert op Schiphol drugssmokkelaars te onderscheppen. Verder volgen we douaniers bij een nachtelijke controle op accijnsgoederen.
«
»
21:25 Klopjacht
Axel Daeseleire stuurt 15 Vlamingen op pad die proberen 400 uur uit handen te blijven van een team van topspeurders.
«
»
22:30 In het spoor van de dader
De Amerikaanse seriemoordenaar, kannibaal en necrofiel Richard Chase, bijgenaamd 'The Vampire of Sacramento', vermoordde tussen december 1977 en januari 1978 zes mensen in Californië.
«
»
23:30 Bones
Een jongeman sterft een gruwelijke dood in een persmachine voor hooibalen. Booth, Brennan en Aubrey gaan undercover tijdens een sloopcompetitie om de zaak te onderzoeken.
«
»
00:35 Grey's Anatomy
Meredith reist samen met Bailey, Jackson, Callie en Jo af naar een militair ziekenhuis om een extreem riskante operatie uit te voeren op een veteraan met een tumor.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
02:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers