TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
06:55 BH90210
De fans reageren uitzinnig wanneer een eerste foto van de reboot wordt vrijgegeven, maar een eerste table read zorgt voor een teleurstelling.
«
»
07:40 Supergirl
Lex draagt Supergirl op om Andrea te beschermen tegen een anti-tech extremist; Lena gaat verder met Non Nocere, met de hulp van Lex.
«
»
08:20 Elementary
Holmes en Watson staan voor hun grootste uitdaging tot nu toe, wanneer Joan wordt verdacht van moord. Dit zou wel eens het einde van hun samenwerking kunnen betekenen.
«
»
09:05 Geen uitzending
«
»
10:05 Elementary
De nieuwe carrières van Holmes en Watson als consultants voor Scotland Yard in Londen nemen hen mee naar de sector van roddeljournalistiek, wanneer een model het slachtoffer wordt van een zuuraanval.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
11:35 FBI: International
Een koppel vlucht naar Albanië in afwachting van een veroordeling voor het doorsluizen van miljoenen aan COVID-fondsen van de Amerikaanse regering.
«
»
12:25 Geen uitzending
«
»
13:05 FBI: International
Het team zoekt uit hoe ze de Amerikaanse procureur-generaal tijdens haar aanwezigheid in Hongarije kunnen beschermen bij een mogelijks beveiligingslek. De zus van Raines komt naar Boedapest.
«
»
14:00 Geen uitzending
«
»
14:20 Grey's Anatomy
Vanwege een nijpend bloedtekort zet Grey Sloan Memorial een donatiecentrum op waar mensen vrijwillig bloed kunnen komen geven. Nick vraagt Meredith om hulp met zijn patiënt.
«
»
15:15 Geen uitzending
«
»
15:50 Grey's Anatomy
Grey Sloan kampt nog steeds met een bloedtekort. Meredith neemt een riskante beslissing bij de behandeling van een patiënt. De acties van Owen komen aan het licht.
«
»
16:50 Criminal Minds
Drie mannen worden onthoofd teruggevonden in de straten van Denver. Het BAU-team gaat op zoek naar de dader. Prentiss moet ondertussen ook haar toekomst onder de loep nemen.
«
»
17:55 Criminal Minds
Zowel Prentiss als JJ moet knopen doorhakken over de toekomst. Het team voert ondertussen onderzoek naar de moord op verschillende zakenmannen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Verschillende teamleden krijgen een baan aangeboden. Een jaar na de feiten probeert Rossi nog steeds te begrijpen waarom Lynch hem niet vermoord heeft toen hij de kans had.
«
»
19:45 Criminal Minds
Reid belandt in een coma nadat er een ontploffing plaatsvond in het huis waar Everett Lynch zich schuilhield. Het team komt samen om Rossi's pensioen te vieren.
«
»
20:35 FBI: International
Wanneer de zus van Raines vermist raakt in Kosovo, zet hij zijn carrière en zijn leven op het spel om haar te vinden. Het bureau neemt de acties van Kellett en Forrester onder de loep.
«
»
21:30 FBI: International
Het team komt in aanvaring met de lokale autoriteiten, wanneer Vo op de plaats delict wordt aangetroffen waar een Hongaarse goktoezichthouder werd vermoord.
«
»
22:25 Elementary
Holmes en Watson proberen vanuit Londen een onderzoek in de Verenigde Staten uit te voeren, wanneer iemand in hun naaste omgeving ernstig gewond raakt door een onbekende dader.
«
»
23:20 Elementary
Holmes neemt drastische maatregelen om een legale terugkeer naar de Verenigde Staten te bewerkstelligen. Watson helpt de NYPD bij het onderzoek naar een moord in een opslagruimte.
«
»
00:20 Geen uitzending
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers