TVgids - Play 5

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Supergirl
Supergirl moet in actie schieten wanneer de restanten van Cadmus de pro-alienleiders bedreigen. Hun motief blijkt nog kwaadaardiger van verwacht.
«
»
07:30 Supergirl
Wanneer een schokkende onthulling voor chaos zorgt in National City, moet Supergirl achter Mercy Graves aan.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Criminal Minds
Hotch wil enkele dagen verlof nemen en laat de leiding van het team over aan Rossi.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt een reeks rituele moorden in Miami. De dader hakte de handen van zijn slachtoffers af en vulde hun mond en ogen met schelpen.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Een schietpartij in een benzinestation in Montana kost het leven aan verschillende mensen. Volgens getuigen was een koppel verantwoordelijk voor het bloedbad.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Criminal Minds
Het team onderzoekt de moord op drie vrouwen in Los Angeles. De dader verdronk zijn slachtoffers in een bad gevuld met methanol. Daarna liet hij de lichamen achter op een openbare plaats.
«
»
14:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Friends
Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby's. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.
«
»
15:00 Friends
Monica en Rachel stellen alles in het werk om hun oude appartement terug te krijgen van de jongens. Ross vraagt Emily ten huwelijk en ze zegt ja, maar de vrienden vinden dat hun relatie nog te pril is
«
»
15:25 Friends
Rachel voelt zich ongelukkig nu Ross met Emily in het huwelijk zal treden. De droom dat zij en Ross op een dag terug bij elkaar zullen zijn, wordt zo voorgoed aan diggelen geslagen.
«
»
15:55 Friends
Ross en Emily versturen in alle haast de uitnodigingen voor hun huwelijk, dat volgende maand in Engeland zal plaatsvinden. Ross twijfelt of hij Rachel al dan niet moet uitnodigen.
«
»
16:20 Friends
Chandler en Joey kibbelen over wie de getuige van Ross mag zijn op zijn huwelijk met Emily.
«
»
16:55 Friends
Monica, Chandler en Joey reizen naar Londen om het huwelijk van Ross en Emily bij te wonen.
«
»
17:25 Friends
Terwijl Rachel onderweg is naar Londen om Ross te vertellen dat ze nog steeds van hem houdt, verwittigt Phoebe de anderen.
«
»
18:00 Friends
Tijdens de huwelijksceremonie spreekt Ross Rachels naam uit in plaats van die van zijn verloofde Emily.
«
»
18:25 Friends
Ross is terug in New York en heeft sinds zijn huwelijk met Emily niet meer met zijn echtgenote gesproken.
«
»
18:55 Friends
Phoebe wordt in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later bevalt ze van een drieling, twee prachtige dochters en een zoon.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
'The Sky is the Limit' biedt een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten.
«
»
20:25 The Notebook
Begin jaren 40 ontmoeten tieners Allie en Noah elkaar voor het eerst. Ze worden op slag verliefd, maar dat valt niet in goede aarde bij Allies rijke ouders. En dan wordt Noah naar het front gestuurd.
«
»
22:45 Gestalkt
Joan ontmoet via een datingsite een heel leuke man. Maar als ze een tijdje met hem samenwoont, blijkt hij heel veel problemen te hebben. Wanneer ze hem vervolgens verlaat, begint hij haar te stalken.
«
»
23:45 The Sex Clinic
Dr. Naomi Sutton, verpleegster Sarah Mulindwa, adviseur Kevin Turner geven advies over seksuele gezondheid en welzijn voor 16- tot 24-jarigen.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er n winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, Jos Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op En.

Dossiers