TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Jane The Virgin
Jane en Rafael willen besparen en komen hierdoor in een moeilijke situatie terecht.
«
»
07:15 Jane The Virgin
Jane ontdekt dat Rafael een geheim voor haar verborgen houdt. Alba's grote dag is eindelijk aangebroken.
«
»
08:55 Criminal Minds
Drie exotische danseressen worden dood aangetroffen in een graanveld. Bij een van de slachtoffers wordt onder haar nagels DNA aangetroffen van twee verschillende personen.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Criminal Minds
In een steegje in Georgetown wordt het levenloze lichaam aangetroffen van Kelly Landis, een jonge vrouw die enkele dagen voordien was verdwenen.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Het team onderzoekt de moord op de tienjarige Daniel Lanham, wiens lichaam werd gevonden in de bossen van de Appalachian Trail.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Op twee maanden tijd werden in New Mexico drie vrouwen op dezelfde wijze vermoord. En op het moment van de moorden waren de echtgenoten van de slachtoffers thuis.
«
»
13:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Friends
Joey is nog altijd boos op Chandler, omdat die zijn vriendin Kathy heeft gekust. Chandler aanvaardt een absurde straf.
«
»
14:55 Friends
Ross en Chandler zitten te wachten op een vriend van vroeger, een echt fuifnummer. Wanneer de vriend niet opdaagt, stelt Joey voor om toch op stap te gaan.
«
»
15:25 Friends
Chandler probeert Rachel aan een man te helpen. Monica heeft een job als chef-kok aanvaard in het restaurant waarover ze eerder een kritisch artikel publiceerde.
«
»
15:50 Friends
Frank Junior, de halfbroer van Phoebe, is in een impulsieve bui getrouwd met Alice. Ze willen graag zo snel mogelijk kinderen, maar dat wil maar niet lukken.
«
»
16:20 Friends
Frank, de halfbroer van Phoebe, en zijn vrouw Alice hebben Phoebe ervan overtuigd om draagmoeder te worden voor hun liefdeskind.
«
»
16:50 Friends
Wanneer de afdeling waar Rachel werkt wordt opgedoekt, krijgt ze een andere job in de winkel aangeboden. Ze moet klanten begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe outfit.
«
»
17:25 Friends
Joey mag samen met filmlegende Charlton Heston meespelen in een nieuwe film. Maar op zijn eerste draaidag overslaapt hij zich. Hij heeft geen tijd meer voor een douche en moet op de set improviseren.
«
»
17:55 Friends
Chandler schrikt zich een ongeluk wanneer zijn ex-vriendin Janice plots voor de deur staat. De vrouw wil zijn leven onmiddellijk reorganiseren.
«
»
18:25 Friends
Ross beleeft de tijd van zijn leven met zijn nieuwe vriendin Emily. Maar zijn geluk is van korte duur, want ze moet terugkeren naar Engeland.
«
»
18:55 Friends
Net voor Emily op het vliegtuig stapt, verklaart Ross haar zijn liefde. Emily reageert eerder koel, maar krijgt later spijt van haar reactie.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
'The Sky is the Limit' biedt een exclusieve blik achter de voordeur van succesvolle landgenoten.
«
»
20:25 Life as We Know It
Wanneer hun beste vrienden Peter en Alison Novack om het leven komen bij een auto-ongeluk, moeten Holly en Eric samen voor het dochtertje van het koppel zorgen.
«
»
22:40 Gestalkt
De ex van Rylana (32) zweert wraak wanneer zij hem eindelijk durft te verlaten. Hij 'belooft' er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken. En de man neemt zijn taak uiterst serieus.
«
»
23:35 The Sex Clinic
Dr. Naomi Sutton, verpleegster Sarah Mulindwa, adviseur Kevin Turner geven advies over seksuele gezondheid en welzijn voor 16- tot 24-jarigen.
«
»
00:40 The L Word: Generation Q
Het uur van de waarheid is aangebroken voor Bette. Quiara krijgt een miskraam. Alice nodigt Roxane Gay uit in haar show, tot groot ongenoegen van de producenten.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers