TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:35 Jane The Virgin
Xo moet een moeilijke beslissing nemen en rekent op de hulp van Jane.
«
»
07:15 Jane The Virgin
Na een avondje uit ontdekt Jane dat JR haar niet leuk vindt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Criminal Minds
Wanneer in Virginia verschillende blonde vrouwen op dezelfde manier worden vermoord, heropent Rossi een 25 jaar oude zaak. Hij vermoedt dat de dader van toen opnieuw aan het moorden is geslagen.
«
»
10:25 Criminal Minds
Hotchner is binnen het team op zoek naar de geschikte persoon om de taken van JJ over te nemen. Ondertussen trekt het team naar Akron, Ohio, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Criminal Minds
Het BAU-team trekt naar Iowa om er de brutale moorden op twee gezinnen te onderzoeken. Alle slachtoffers werden op een andere manier om het leven gebracht.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 Criminal Minds
Het team wordt naar Detroit geroepen, waar elk jaar drie dagen voor Halloween een moord wordt gepleegd. Deze keer hopen ze de dader te snel af te zijn.
«
»
13:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Friends
Ross ontdekt een vreemde vergroeiing op zijn billen. Hij raadpleegt verschillende dokters, maar niemand weet precies wat het is. Hij belandt uiteindelijk bij Guru Saj, de kruidendokter van Phoebe.
«
»
14:55 Friends
Monica's vriend Pete heeft een nieuwe hobby. Hij beoefent een vechtsport waarbij bijna geen regels gelden. Ondanks al zijn inspanningen en voorbereidingen, wordt Pete genadeloos verslagen.
«
»
15:25 Friends
Phoebe nodigt al haar vrienden uit in het strandhuis van een van haar klanten. Tijdens haar verblijf aan zee komt ze in contact met de vrouw naar wie haar moeder haar heeft genoemd.
«
»
15:50 Friends
Ross en Rachel willen hun relatie nog een kans geven. Rachel schrijft hem een brief en hoopt dat Ross akkoord gaat met de inhoud.
«
»
16:20 Friends
Wanneer een zwerfkat haar toevlucht zoekt in de gitaarkoffer van Phoebe is ze ervan overtuigd dat de kat de geest van haar overleden adoptiemoeder bevat.
«
»
16:50 Friends
Monica heeft dringend geld nodig. Wanneer haar moeder een feestje organiseert, gaat ze dan ook akkoord om voor het hele gezelschap te koken.
«
»
17:25 Friends
Rachel is in alle staten wanneer haar huisbaas, Mr. Treeger, tegen haar uitvliegt. Joey neemt het voor haar op, maar de man dreigt ermee om Rachel en Monica uit hun flat te zetten.
«
»
18:00 Friends
Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken. Ross heeft zijn zinnen gezet op de ongehuwde moeder Amanda en Rachel heeft een afspraakje met universiteitsstudent Josh.
«
»
18:25 Friends
Ross is stapelverliefd op de mooie Cheryl, tot ze op haar appartement belanden en hij alle rommel ziet. Dat betekent al snel het einde van een mooie romance.
«
»
18:55 Friends
Chandler krijgt het moeilijk met zijn gevoelens. Hij is stapelverliefd op Kathy, maar wil zijn vriendschap met Joey niet op het spel zetten.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
Michel en Wim zijn de eregasten van Marc Coucke op KVO en Jan en Kirsten genieten nog steeds van hun vakantie in Rome.
«
»
20:25 Life Of The Party
Wanneer huisvrouw Deanna gedumpt wordt door haar man besluit ze haar vaardigheden bij te spijkeren en schrijft ze zich in op een middelbare school. Ze belandt echter in de klas van haar dochter.
«
»
22:30 Gestalkt
Jurgen en Esther zijn al twee jaar uit elkaar, maar zij kan dat nog steeds niet accepteren. Ze achtervolgt hem, wacht hem op bij zijn huis en zaait onrust bij familie en vrienden.
«
»
23:30 The Sex Clinic
Richard treft een vreemde vlek aan op zijn geslachtsdeel en maakt meteen een afspraak in het ziekenhuis van Birmingham. Het vlekje blijkt echter niet het enige probleem te zijn waar hij mee worstelt.
«
»
00:35 The L Word: Generation Q
Dani ontdekt dat Bette's tegenstander Jeff Milner een vernietigend artikel online heeft gezet waarin Bette door het slijk wordt gehaald. Micah stelt José voor aan zijn moeder.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers