TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Jane The Virgin
Jane kan een negatieve boekrecensie niet uit haar hoofd zetten en krijgt zo een writer's block. Rogelio probeert dingen minder om hem te laten draaien en meer over Xo, maar hij wordt achterdochtig.
«
»
07:15 Jane The Virgin
Jane, Rogelio en Alba ontdekken wat er aan de hand is met Xo en proberen haar op haar gemak te stellen, echter zonder succes.
«
»
08:55 Criminal Minds
Het BAU-team reist naar Idaho waar drie jonge vrouwen worden vermist. De dader is een informaticaspecialist die het internet en sociale netwerksites gebruikt om zijn slachtoffers te vinden.
«
»
10:20 Criminal Minds
Het BAU-team probeert in Los Angeles seriemoordenaar Billy Flynn op te pakken. Die maakt gebruik van stroomstoringen om in het donker bij zijn slachtoffers in te breken en hen te vermoorden.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Criminal Minds
De Prince of Darkness blijft terreur zaaien: hij heeft agent Spicer vermoord, diens zus Kristin verkracht, zijn dochter Ellie ontvoerd en Morgan aangevallen.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Criminal Minds
Het BAU-team onderzoekt de mysterieuze verdwijning van de jonge Kate Joyce. De politie houdt twee verdachten aan, maar kan geen harde bewijzen voorleggen.
«
»
13:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Friends
Monica en haar ex-vriend Richard lopen elkaar toevallig tegen het lijf in een videotheek. Er kwam een einde aan hun relatie omdat Monica kinderen wilde en Richard niet.
«
»
14:50 Friends
Phoebe wordt herenigd met haar vroegere zangpartner Leslie. Ze is nog steeds gekwetst omdat Leslie haar indertijd heeft achtergelaten en nooit meer iets van zich heeft laten horen.
«
»
15:20 Friends
Tijdens een gratis massagesessie net buiten het gebouw van de Verenigde Naties, ontmoet Phoebe de buitenlandse diplomaat Sergei.
«
»
15:45 Friends
Na haar gesprek met Mark beseft Rachel hoeveel ze eigenlijk wel van Ross houdt. De volgende morgen ontwaakt Ross en merkt dat Chloe naast hem in bed ligt.
«
»
16:15 Friends
Ross en Rachel proberen elkaar zoveel mogelijk te mijden. Hun vrienden hebben het moeilijk om hun aandacht tussen de twee ex-partners te verdelen.
«
»
16:45 Friends
Rachel geeft Chandler een cassette die hem moet helpen om te stoppen met roken.
«
»
17:20 Friends
Nu ze een punt heeft gezet achter haar relatie met Ross heeft Rachel een afspraakje met haar vroegere collega Mark.
«
»
17:55 Friends
Joey denkt dat hij de ware liefde heeft gevonden. Rachels baas gaat uit met Chandler, wat een groot probleem oplevert voor Rachel. Monica erft een poppenhuis.
«
»
18:25 Friends
Monica's rijke vriend Pete koopt een restaurant en vraagt haar om als chef-kok voor hem te werken. Monica is bang dat Pete haar liefde probeert te kopen en wil niet op zijn voorstel ingaan.
«
»
18:55 Friends
De vrienden gaan naar de première van het toneelstuk waar Joey in meespeelt. Wanneer Rachel ontdekt dat Ross een date meebrengt, vraagt ze aan iemand die ze nog maar net kent om haar te vergezellen.
«
»
19:25 The Sky Is the Limit
De meisjes van 2Empress trekken naar Curaçao waar ze een optreden geven. Ze mogen genieten, maar manager Dieter houdt de teugels strak.
«
»
20:25 The Hustle
Twee vrouwelijke bedriegers, uit totaal verschillende werelden, lopen elkaar tegen het lijf. Ze besluiten voor hun volgende klus de handen in elkaar te slaan.
«
»
22:20 Gestalkt
Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is.
«
»
23:15 The Sex Clinic
Khayda maakt zich zorgen over vlekken op zijn achterwerk en Elle is wanhopig op zoek naar tips voor pijnvrije seks.
«
»
00:25 The L Word: Generation Q
Tess en Finley besluiten een punt te zetten achter hun relatie waarop Finley intrekt bij Dani en Sophie. Bette laat aan de pers weten dat ze haar campagne voor het burgemeesterschap zal voortzetten.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Grote Onbekende' (Eén)

Lucs eerste stop is in Schotland waar hij zijn dochter Justine bezoekt op Erasmus. Justine studeert rechten en neemt haar vader maar al te graag mee naar de les. In Noorwegen ontmoet hij Tuur, die voor zijn studies sportwetenschappen regelmatig op excursie mag. Samen ontdekken ze aan den lijve dat skiën in de Noorse bergen niet zo simpel is als het lijkt. In het Bulgaarse stadje Plovdiv leert Luc Arthur kennen. Hij heeft cerebrale parese waardoor op Erasmus vertrekken voor hem een nog grotere uitdaging is.

'Het Grote Onbekende', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers