TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Without a Trace
Martin krijgt een verontrustend telefoontje van zijn oom Roger. Tante Bonnie, die al geruime tijd aan borstkanker lijdt, keerde niet terug van een bezoekje aan een vriendin.
«
»
07:25 Without a Trace
Marc Wilson, de vader van de ter dood veroordeelde Ricky Wilson, verdwijnt spoorloos, enkele uren voor Ricky's executie. Jack en zijn speurders onderzoeken de mysterieuze verdwijning.
«
»
08:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 FBI
Een bommenwerper heeft het gemunt op de elite van Wall Street. Maggie en Zidan worden op de zaak gezet. Dana moet samenwerken met de arrogante Spencer Brigg.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 FBI
De dochter van een welstellende familie wordt ontvoerd. Maggie en O.A. ontdekken dat het de dader om eeuwige roem te doen is.
«
»
11:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Absentia
Emily stuit op een cruciaal bewijsstuk in verband met de seriemoordenaar.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Absentia
Emily en Cal reizen naar Moldova om de moordenaar op te jagen.
«
»
13:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Bull
Met Thanksgiving in zicht gunt Bull zijn team wat tijd om bij hun vrienden en familie te zijn. Hij werkt vervolgens alleen verder aan de zaak van een bokser die terechtstaat voor moord.
«
»
15:15 Bull
Bull ontmoet een 9-jarig meisje dat hem wil inhuren om ervoor te zorgen dat haar ouders gaan scheiden. Marissa doet een schokkende ontdekking.
«
»
16:05 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
17:00 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die zich voordoet als een luxecallgirl en haar klanten verleidt om hen vervolgens te vermoorden. Haar slachtoffers zijn een voor een machtige zakenlui.
«
»
17:55 Criminal Minds
Het team onderzoekt een hele resem moorden die mogelijk te maken hebben met duiveluitdrijvingen die door het Vaticaan worden goedgekeurd. Prentiss raakt persoonlijk betrokken bij deze zaak.
«
»
18:50 Criminal Minds
Een seriemoordenaar slaat na tien jaar opnieuw toe. Hotch onderzocht de zaak tien jaar geleden en voelt zich persoonlijk verantwoordelijk.
«
»
19:45 Criminal Minds
Een pyromaan slaat genadeloos toe in het dorpje Royal in Indiana. Wanneer het dodental oploopt tot 31, wordt de hulp van het team ingeroepen.
«
»
20:35 FBI
Maggie en Dana voeren onderzoek naar een seriemoordenaar, maar worden tegengewerkt door de burgemeester van de stad.
«
»
21:25 FBI
OA en Maggie moeten samenwerken met de leden van het Fugitives Department om een man te klissen die gezocht wordt voor moord.
«
»
22:25 Absentia
Emily en Cal verdwijnen van de radar om Rex Wolfe op te sporen.
«
»
23:25 Absentia
Emily krijgt een verwoestend verlies te verwerken.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers