TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Without a Trace
Jessica Raab is al vier jaar vermist. Nu duiken er vingerafdrukken op die mogelijk een doorbraak kunnen betekenen in de verdwijningszaak.
«
»
07:50 Charmed
Billie heeft haar zus Christy eindelijk teruggevonden. Het meisje is echter doodsbang dat de demonen haar komen weghalen.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:35 Million Dollar Listing: Los Angeles
Een rijke weduwe met hoge eisen komt over de vloer bij Chad. Ze is op zoek naar een strandhuis in het meest exclusieve gedeelte van Malibu.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 MasterChef USA
Zes chefs zijn nog in de running en zij reizen af naar Londen. Daar moeten ze aan de slag om een voor- en hoofdgerecht te bereiden voor 36 gasten.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
13:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Charmed
Piper is volop bezig met de voorbereidingen van een groots verlovingsfeest voor Paige en Henry. De twee tortelduifjes kunnen het de laatste dagen echter niet zo goed met elkaar vinden.
«
»
14:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Million Dollar Listing: Los Angeles
De oma van Josh doet hem een huis aan de hand met als gevolg dat hij zowel de verkoper als de koper bijstaat, met andere woorden omzichtig opereren vereist.
«
»
15:55 Dress to impress
Drie modebewuste concurrenten nemen deel aan een shopping-showdown om een ¶¶blind date te winnen met een stijlbewuste singleton.
«
»
16:50 MasterChef USA
De vier resterende chefs reizen naar het historische Hatfield House. In dit landhuis moeten ze aan de slag met wild.
«
»
17:45 The Block NZ
De vier koppels die hun kans wagen zijn: Stacy & Adam, Lisa & Chris, Ethan & Sam en Sophie & Mikaere. Juryleden van dienst zijn Lizzi Whaley en Jason Bonham. Werfleider: Peter Wolfkamp.
«
»
18:45 Love It or List It
Designer Hilary Farr probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, makelaar David Visenti zoekt een ander, beter pand. Wat zullen de families doen: verbouwen of verhuizen?
«
»
19:45 Chateau Meiland
Niet het coronavirus maar de goudkoorts slaat toe op het kasteel. Maxime zal niet rusten voor alle geheime ruimtes zijn ontdekt en onderzocht. Maar Martien durft niet mee onder de grond.
«
»
20:35 Prodigal Son
Wanneer de zoektocht naar een seriemoordenaar die op de vlucht is steeds intenser wordt, wordt ook Malcolm hardnekkiger, waardoor Emily Ruiz besluit om hem van de zaak te halen.
«
»
21:35 Vermist
De dertienjarige Jona verdwijnt na een loopwedstrijd op het sportinternaat. Hij was er niet gelukkig en had zijn autoritaire vader meerdere malen gevraagd om van school te mogen veranderen.
«
»
22:35 Vermist
Christine Seynhaeve, het hoofd van de politieadministratie, komt niet opdagen voor een belangrijke crisisvergadering. In haar woning worden bloedsporen gevonden.
«
»
23:50 Designated Survivor
Aan de vooravond van de verkiezingen zorgt een onverwachte ontwikkeling ervoor dat Kirkman moet overwegen om de verkiezingen te annuleren. Er lekt ook nieuws uit over de dood van Majid Nassar.
«
»
00:45 MasterChef USA
De vier resterende chefs reizen naar het historische Hatfield House. In dit landhuis moeten ze aan de slag met wild.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers