TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
Vandaag trekt Smaaktoerist Jeroen naar Zeeland, het land met zalig zilte zeegroenten, Zeeuwse zee-oesters en zot veel zeezout. Hij verwerkt zijn buit tot een zonnig bordje. Smakelijk.
«
»
09:45 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Nanny
Fran gaat met Val op vakantie naar Jamaïca. De twee dames moeten echter noodgedwongen op hun hotelkamer blijven wanneer een orkaan over het eiland raast. Fran beseft dat ze de Sheffields enorm mist.
«
»
13:25 The Nanny
Fran ontdekt dat haar voormalige verloofde Danny gestorven is. Wanneer ze naar zijn begrafenis gaat, ontmoet ze zijn weduwe en ze overtuigt haar ervan om weer opnieuw te gaan daten.
«
»
13:50 Friends
Phoebe's halfbroer doet een verbijsterende mededeling: hij is met zijn oudere vriendin getrouwd en wil dat Phoebe draagmoeder voor hen wordt. Joey belandt in een klassestrijd in het museum van Ross.
«
»
14:15 Friends
Er worden embryo's geplaatst bij Phoebe. Een onbenullige uitdaging escaleert tot een wedstrijd tussen de jongens en de meiden. Het resultaat van de weddenschap is dat ze van appartement wisselen.
«
»
14:35 Zoete Zonde
Roger van Damme bereidt voor alle zoete zondaars een hemelse panna cotta, afgemaakt met nougatine. Voor de durfals geeft hij de panna cotta een upgrade en tovert hij het dessert om in een goddelijk dessertbord.
«
»
15:00 De Sterrenkaart
Geert van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met drie Michelinsterren werd bekroond.
«
»
15:35 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
15:40 The Nanny
Fran's onmogelijke relatie met Maxwell doet haar besluiten dat ze in plaats daarvan met andere mannen moet uitgaan. Heel toevallig ontmoet ze de mooie Bob die zich aan haar voeten werpt. Op een bruiloft ontdekt Fran echter dat Bob haar neef is.
«
»
16:10 The Nanny
Fran's therapeut stelt haar voor mannen voorgoed uit haar leven te bannen. Ondanks de bedreigingen van haar moeder besluit Fran het advies van dokter Miller nauwgezet te volgen. Haar nieuwe levensstijl strekt tot voorbeeld voor C.C. en Val.
«
»
16:35 Friends
Chandler heeft moeite met Kathy's toneelrol waarin ze zogenaamd seks moet hebben met een knappe man. Rachel is personal shopper en voelt zich aangetrokken tot een klant. Monica vindt Joey's nieuwe, grotere appartement ideaal voor etentjes.
«
»
17:00 Friends
Joey heeft geen tijd om te douchen als hij na een driedaagse vistrip meteen naar de set van Charlton Hestons nieuwe film moet. Rachel koppelt Ross aan de dochter van haar baas. De meiden willen Chandler met een stripclubbezoek over zijn breuk helpen.
«
»
17:30 Geubels en de Belgen
Philippe praat over de relatie tussen Belgen en sport. Hij behandelt klassiekers zoals veldrijden, voetbal en zelfs de duivensport. Hij zegt ook dat sommige sporten, zoals bijvoorbeeld langlaufen, niet serieus genomen kunnen worden.
«
»
18:10 Huizenjagers
Sofian en Yasmina zijn acht jaar getrouwd en willen hun huurhuis inruilen voor hun eigen stekje.
«
»
19:10 Blind gekocht
Zowel Michael en Sandra als Cara en Wouter krijgen eindelijk hun afgewerkte woning te zien. Dina gaat intussen langs bij het laatste stel: Nathalie en Jeroen en hun kinderen Thibaut en Elise. De zoektocht naar hun droomhuis begon vijf jaar geleden.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een beeldje van Bibendum wordt aangeboden door Rob Vanoudenhoven. Er wordt ook een barkast, een werk van Panamarenko en een beeld van Berrocal aangeboden.
«
»
21:15 Huizenjagers
De makelaars gaan op zoek naar een kangoeroewoning voor Ann en Geert en de ouders van Geert. Daarnaast moet er ook plaats zijn voor honden, geitjes, kippen en een varken.
«
»
22:15 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
23:10 Stukken van mensen
Een beeldje van Bibendum wordt aangeboden door Rob Vanoudenhoven. Er wordt ook een barkast, een werk van Panamarenko en een beeld van Berrocal aangeboden.
«
»
00:10 Huizenjagers
De makelaars gaan op zoek naar een kangoeroewoning voor Ann en Geert en de ouders van Geert. Daarnaast moet er ook plaats zijn voor honden, geitjes, kippen en een varken.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers