TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
09:40 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 The Nanny
Fran adviseert Brighton om drie eieren uit te broeden voor een schoolproject en de ontwikkeling te documenteren. Door een fout van Fran zijn de eieren echter hardgekookt.
«
»
13:05 The Nanny
Fran maakt indruk op Rosie O'Donnell met haar brutale opmerkingen en wordt door haar uitgenodigd om aan haar show te werken. Maxwell is bang dat hij zijn oppas kwijtraakt en probeert haar anders te laten denken.
«
»
13:30 Friends
Monica probeert te bewijzen dat ze een exquise maaltijd voor haar moeder kan klaarmaken. Chandler komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij met Rachels baas uit is.
«
»
13:55 Friends
Monica en Rachel worden misschien wel uit hun appartement gezet, maar Joey schiet te hulp. Phoebe's baan loopt gevaar door haar liefdesleven.
«
»
14:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jord, de grootste barbecuër van de Lage Landen. Zomer is dus grillen bij Jord. Vandaag legt hij longhaas op hete kolen die hij combineert met chimichurri en maïs. Zelfs zijn appeldessert gaat op de BBQ.
«
»
14:50 De Sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land. Het restaurant ligt verscholen in de buik van het Brusselse Radisson Blue hotel.
«
»
15:20 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankjes. Vandaag schotelt hij Rossorinha - Manhattan - Yuzu Fizz voor.
«
»
15:35 The Nanny
Frans tante Frieda ergert iedereen in huis en daarom besluit Fran haar aan Fred te koppelen. Hiervoor geeft ze hem advies en danslessen. Maar Frieda treft Fran en Fred in een verwarrende situatie en denkt nu dat ze samen zijn.
«
»
16:00 The Nanny
Fran's poging om Maxwell te herenigen met zijn vervreemde vader en stiefmoeder loopt mis als de Fines een slechte tip krijgen.
«
»
16:25 Friends
Joey denkt dat Chandler een hekel heeft aan Joey's nieuwe vriendin, maar in werkelijkheid mijdt Chandler haar omdat hij haar zo aantrekkelijk vindt. Ross en Rachel proberen elkaar jaloers te maken.
«
»
16:55 Friends
Ross' knappe nieuwe vriendin heeft een heel smerig appartement. Chandler leert Joey's vriendin beter kennen.
«
»
17:25 Geubels en de Belgen
De Belgische liefde en relaties staan centraal in deze aflevering. Philippe bespreekt het daten, trouwen en de relatieproblemen van de Belgen, allemaal met zijn kenmerkende humoristische kijk op de zaken.
«
»
18:05 Huizenjagers
Lieselot en Hannan hebben een budget van ?1.300.000 over voor hun droomwoning. Ze hopen er een te vinden met een wellness, gym, boksring én volleybalveld. De huizenjagers gaan voor hen op zoek.
«
»
19:05 Blind gekocht
Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis. Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een kunstwerk van Koen Vanmechelen wordt aangeboden door Idool-winnaar Dean. Een unieke stoel van de hand van Van Severen. Een zesdelige chromografie van Salvador Dalí en een MG TC uit 1947.
«
»
21:15 Huizenjagers
De 23-jarige Arthur is op zoek naar een woning voor hem, zijn vriendin en hun hondje.
«
»
22:10 Bureau Dupin: De nieuwjaarsmoord
Een onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord, waarbij Marja Nijholt op 1 januari 2013 om het leven kwam.
«
»
23:05 Stukken van mensen
Een kunstwerk van Koen Vanmechelen wordt aangeboden door Idool-winnaar Dean. Een unieke stoel van de hand van Van Severen. Een zesdelige chromografie van Salvador Dalí en een MG TC uit 1947.
«
»
00:10 Huizenjagers
De 23-jarige Arthur is op zoek naar een woning voor hem, zijn vriendin en hun hondje.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers