TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar deze keer is de beauty een beast: varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
09:25 Meesterlijke Klassiekers
Chef Peter Goossens toont hoe je de klassieke erwtensoep het beste en het lekkerste op tafel tovert.
«
»
09:55 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Delicious Sour, Moscow Mule en Lazy Red Cheeks voor.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:05 The Nanny
Maxwell brengt Fran op de hoogte van enkele aanpassingen in zijn testament. Wanneer ze vervolgens ontdekt dat Maxwell aanwezig zal zijn op een benefietavond voor hartpatiënten, vermoedt ze dat het einde nabij is voor haar baas.
«
»
13:30 The Nanny
Fran helpt Maxwell om een nieuwe investeerder aan te trekken, toneelschrijver Dakota Williams. Aangezien Dakota de reputatie heeft een zware drinker en kettingroker te zijn, heeft Fran zelfs het perfecte afspraakje voor hem: haar grootmoeder Yetta.
«
»
13:55 Friends
De vrienden bekijken een oude video van de double date van Monica en Rachel naar het schoolbal. Joey geeft Chandler een afzichtelijke vriendschapsarmband.
«
»
14:25 Friends
Ross en Rachel worden meer dan vrienden. Monica verzorgt de catering op het feest van een knappe dokter. Ze valt als een blok voor hem, maar hij is oud genoeg om haar vader te kunnen zijn.
«
»
14:50 De wereld op je bord
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Chef Fatima toont hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt. Stroop je mouwen maar op, want lepels of vorken zijn voor deze klus niet geschikt.
«
»
15:10 A la carte
Marjan komt uit een vissersfamilie en bij haar grootouders stond er steevast vis op het menu. Een bereiding die haar is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs. Aan Johan de taak om het na te maken.
«
»
15:30 Op hete kolen
Sterrenchef Michaël Vrijmoed bereidt op de barbecue een heerlijke kip in zoutkorst met tomatensalsa.
«
»
16:00 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:40 The Nanny
Fran maakt kennis met een mannelijke collega Kurt, de kinderoppas van Grace's vriend Willy. Ze voelt zich erg aangetrokken tot hem en vraagt Maxwell om raad, maar die laat onmiddellijk zijn ongenoegen blijken over Kurt.
«
»
17:10 The Nanny
Maxwell staat op het punt een lucratieve filmdeal te tekenen met Shari Lewis en haar sprekende pop Lamb Chop, maar dan blijkt dat C.C's schoothondje Chester de pop heeft opgegeten. Een paniekerige Fran probeert het op te lossen.
«
»
17:40 Friends
De ouders van Monica horen leuke geruchten dat Dr. Burke een relatie heeft met een jongere vrouw. Ze zijn minder blij wanneer blijkt dat die vrouw hun dochter is. Joey wil verhuizen.
«
»
18:15 Friends
Chandler heeft een nieuwe huisgenoot gevonden. Joey vindt alleen wonen helemaal niks. Phoebe heeft een videoclip opgenomen voor 'Smelly Cat'. Ross en Monica zitten op elkaars lip.
«
»
18:50 Auwch_
De voorbereidingen voor de musical 'Ben XL' draaien op volle toeren. Marijn Devalck doet ook mee.
«
»
19:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
De dealers kunnen een zeekokosnoot, een collectie van zes exclusieve whiskeyflessen, handgeschreven kaartjes van Brigitte Bardot en een 24-karaats vergulde aansteker en sigarenknipper bemachtigen. Wederom echte deals en echt geld.
«
»
21:15 De Verhulstjes
Een grote concentratie aan Verhulstjes in Oostduinkerke deze week, want Viktor zal vanavond optreden in Koksijde én op de Gentse Feesten. De hele familie is van plan om hem te vergezellen op zijn drukke avond.
«
»
22:15 Gent West
De nieuwe directrice van Gent West grijpt op haar eerste dag al flink in en slaagt erin om de drugshandel van Sam stil te leggen. Dit zorgt ervoor dat Sam en de directrice lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.
«
»
23:20 MIDMID MEISTER
Blik terug op de pool wedstrijden van het EK voetbal en kijk vooruit op de komende wedstrijden..
«
»
00:30 Stukken van mensen
De dealers kunnen een zeekokosnoot, een collectie van zes exclusieve whiskeyflessen, handgeschreven kaartjes van Brigitte Bardot en een 24-karaats vergulde aansteker en sigarenknipper bemachtigen. Wederom echte deals en echt geld.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers