TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Smossen Mag
Bloem en eieren. Meer heb je niet nodig om eens goed te smossen. Duncan, Loïc en Ounsia zijn in tenue en zetten hun handen en tanden in zelfgemaakt pastadeeg. In, op en rond het bord: alles is eetbaar en heel lekker ook.
«
»
09:20 Pasta & Risotto
Steffi maakt de groenste risotto ooit en Peppe zet een oricchiete met tonijn op tafel.
«
»
09:35 Toasted on wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:00 Op de Rooster
Johan bereidt samen met Annelien Coorevits côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
13:20 De wereld op je bord
Chef Egil serveert het heerlijke stukje rendierfilet met smakelijke knolselderpuree in deze ronduit Noors getinte aflevering van De wereld op je bord.
«
»
13:40 Tot op het Bot: Het Rund
Steak met frietjes is een 'all time favorite' en een recept voor dit gerecht kan dan ook niet ontbreken. Johan Segers kiest voor een bekende bereiding, de steak béarnaise, en in plaats van gewone frietjes kiest de chef voor de pomme pont-neuf.
«
»
14:05 Friends
Chandler moet met kerst in Tulsa blijven voor zijn werk. Monica krijgt argwaan als ze ontdekt dat zijn knappe collega ook meegaat. Als hij aan het werk is, denkt Chandler terug aan een aantal pijnlijke momenten tijdens de feestdagen in eerdere jaren.
«
»
14:30 Friends
Rachel neemt een overhaast besluit wanneer ze op haar werk met baby Emma komt pronken en de invalkracht ontmoet die haar tijdens haar zwangerschapverlof vervangt. Phoebe zorgt voor een chaos op de set waar ze dankzij Joey als figurant optreedt.
«
»
15:00 Two and a Half Men
Walden hoopt nog steeds Bridget terug te kunnen winnen en nodigt haar uit voor een etentje. Ondertussen probeert Alan goede raad aan Jake te geven, maar ontdekt de laatste dat zelfs Walden zijn school niet heeft afgemaakt.
«
»
15:20 Two and a Half Men
Alan heeft de hoop de band met Lyndsey een nieuw leven in te blazen. Ondertussen probeert Walden om Bridget uit zijn hoofd te zetten en verder te gaan met zijn leven.
«
»
15:45 Het Beste Bod
Zes experten en zes bekende Vlamingen schuimen verschillende rommelmarkten af, op zoek naar unieke schatten. Door het tactisch steekspel van tegen elkaar opbieden, proberen ze de verkoper te overtuigen.
«
»
16:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
17:40 Blind gekocht
In Blind Gekocht stappen dit voorjaar 7 nieuwe gezinnen in het immo-avontuur van hun leven. Een huis vinden blijkt onmogelijk en daarom vertrouwen ze al hun spaarcenten toe aan Jani en het team van experten.
«
»
18:50 Friends
Rachel baalt dat haar knappe vervanger op het werk voor haar verjaardag is uitgenodigd. Ross moet alle moeite doen om Joey uit de buurt van Emma's nieuwe nanny te houden en Phoebe krijgt Mike zover om voor haar nest met ratjes te zorgen.
«
»
19:20 Friends
Terwijl Rachel worstelt met haar gevoelens voor collega Gavin, probeert Ross met de hulp van Chandler in contact te komen met knappe vrouwen om Rachel jaloers te maken. Phoebe krijgt er spijt van dat ze Monica heeft meegenomen naar een karaoke-avond.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
21:15 Nonkels
Luc heeft eindelijk werk, maar Carine is tot zijn verbazing niet gediend met deze verandering in hun huishouden. Pol voelt dat hij Innocent dreigt kwijt te raken, en klampt zich daarom steeds harder aan hem vast.
«
»
21:50 Het Perfecte Plaatje
De kandidaten worden verdeeld in duo's en moeten proberen om een lelijke portretfoto van elkaar te maken. Daarna moeten ze het hoofd boven water houden, want de jury verwacht een spectaculaire actiefoto van een wakeboarder met opspattend water.
«
»
23:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:30 Bompa Bockie
Bockie twijfelt over zijn keuze om geschminkt verder te gaan in het woonzorgcentrum. Temidden van zijn twijfels leert hij waardevolle lessen over vriendschap op late leeftijd en het belang van een potje Rummikub.
«
»
00:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers